Florin Cîţu asigură că sistemul fiscal actual va fi menţinut, iar taxele şi impozitele nu vor creşte

Florin Cîţu asigură că sistemul fiscal actual va fi menţinut, iar taxele şi impozitele nu vor creşte

Foto: Facebook Guvernul Romaniei

Sistemul fiscal actual va fi menţinut, iar taxele şi impozitele nu vor creşte, în scopul sprijinirii economiei în această perioadă, a anunţat premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Pentru însănătoşirea economiei româneşti este nevoie să susţinem investiţiile publice şi private, inclusiv prin continuarea măsurilor începute în cursul anului 2020 prin care am salvat locuri de muncă, să restructurăm companiile de stat şi să digitalizăm sectorul public.
 
Vom menţine regimul fiscal şi categoric nu vom creşte taxe sau impozite. Sunt obiective asumate de Guvern şi aşteptate de mediul de afaceri”, este declaraţia premierului postată pe pagina de Facebook a Guvernului, după întâlnirea pe care a avut-o, joi, cu cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini.
 
Potrivit sursei citate, în cadrul acestei întâlnirii, premierul a făcut un apel comunităţii oamenilor de afaceri pentru susţinerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. 
 
”Fie că vorbim despre investitori cu capital românesc sau străin, mediul privat este partener de încredere în acest efort comun de a depăşi cu bine pandemia, prin imunizarea populaţiei şi respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Stabilizarea situaţiei epidemiologice şi creşterea capacităţii de vaccinare în lunile aprilie şi mai sunt premise clare şi sigure că treptat putem să învingem acest virus”, a mai spus premierul.
 
”Mă bucur să văd că, asemenea reprezentanţilor din domeniul HORECA, investitorii străini care au proiecte de afaceri în România au venit cu propuneri şi doresc să participe la consultările ce vor avea loc în Comitetul interministerial a cărui sarcină este să pregătească revenirea la normalitate a României începând cu 1 iunie 2021.”, a precizat Florin Cîţu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările