Firma care a administrat cel.ro a intrat în faliment. Ce datorii are

Firma care a administrat cel.ro a intrat în faliment. Ce datorii are

Corsar Online, firma care a administrat magazinul online cel.ro, cunoscută deja pentru numeroasele litigii cu eMag şi alţi profesionişti a intrat în faliment, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, scrie ZF.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procedura prin care trece Corsar Online nu afectează însă cel.ro, magazinul online fiind operat acum de o nouă companie, SC Brand Design Team SRL, în care acţionar majoritar este tot Tiberiu Pop, scrie ZF.
 
Corsar Online, companie cunoscută pentru că administra de peste 10 ani maga­zinul online cel.ro - unul dintre cele mai mari de pe piaţă, care a înregistrat pierderi nete în ultimii trei ani şi are în prezent datorii de aproape 9 mil. lei, va intra în procedura de faliment simplificat, conform unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, după o cerere în acest sens depusă de  firmă în data de 2 august.
 
Compania, deţinută de antreprenorul Tiberiu Pop, a susţinut în cererea adresată instanţei că problemele companiei au pornit de la o amendă de 1,6 mil. lei aplicată în 2019 de Consiliul Concurenţei.
 
În cadrul analizei modalitatii prin care Corsar a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www.marketonline.ro, www.mediadot.ro şi www.azerty.ro, autoritatea de concurenţă a constatat că operaţiunea a fost pusă în aplicare, înainte de a primi autorizarea din partea Consiliului Concurenţei, prin listarea pe cele trei site-uri a ofertei de produse aparţinând Corsar, precum şi procesarea şi livrarea produselor către clienţi.
 
Corsar este o companie activă pe piaţa comercializării cu amănuntul în principal a produselor din categoria IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice, comercializare prin intermediul platformelor de comerţ electronic, cea mai cunoscuta fiind www.cel.ro.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările