Excursie monahal-balneară organizată de Florentin Pandele. Peste 1.900 de cetăţeni din Voluntari pleacă în vacanţă pe bani publici

Excursie monahal-balneară organizată de Florentin Pandele. Peste 1.900 de cetăţeni din Voluntari pleacă în vacanţă pe bani publici

Florentin Pandele trimite cetăţenii din Voluntari în excursie pe bani publici FOTO Facebook

O instituţie subordonată Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele, trimite circa 1.900 de cetăţeni într-o excursie monahal-balneară pe bani publici, semnalează pagina de Facebook „Banii noştri”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circa 1.900 de pachete turistice pentru excursii cu caracter „cultural educaţional” vor fi achiziţionate de „Direcţia pentru Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară Voluntari”. Preţul plătit va fi de 3,2 milioane de lei, fără TVA.

Perioada de derulare a acordului – cadru este februarie – decembrie 2020, iar câştigătorul va trebui să ofere cazare în Europa şi în România la hoteluri de 2 şi 3 stele.

„Pregătiţi-vă de excursia monahal-balneară organizată de Florentin Pandele. Primarul din Voluntari tocmai a dat un nou «tun» din bani publici prin «Direcţia pentru Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară Voluntari», instituţie subordonată Primăriei Voluntari. Soţul doamnei Firea ne anunţă că vrea să cumpere «Servicii de turism monahal şi balnear» în valoare de 3.241.750 lei. Astfel, datorită gestului său vor pleca în excursia monahal-balneară nu mai puţin de 1900 de cetăţeni. Fidelizarea electoratului din Banii noştri. Asta face cuplul Firea-Pandele. Alo, Curtea de Conturi a României? Alo, DNA?”, arată o postare pe pagina „Banii noştri”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: