Dragnea, despre modificarea ordonanţei lăcomiei: Aşa, pur şi simplu? Nu!

Dragnea, despre modificarea ordonanţei
lăcomiei: Aşa, pur şi simplu? Nu!

Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Liderul PSD Liviu Dragnea susţine că o modificeare a ordonanţei 114, cunoscută drept ordonanţa lăcomiei, nu va avea loc „pur şi simplu”.

„Modificare a ordonanţei? Aşa, o modificare, pur şi simplu nu!”, a declarat luni Liviu Dragnea, întrebat dacă vor avea loc schimbări la ordonanţă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, tot luni, că vor exista modificări la ordonanţa 114 „acolo unde sunt probleme”, dar acest lucru „nu înseamnă o cedare” şi nici că „dacă cineva strigă mai tare, ăla are dreptate”. „Legat de Ordonanţa 114, am spus că este nevoie de flexibilitate. Şi, de aceea, am chemat miniştrii, ca fiecare să spună ce probleme sunt pe fiecare capitol în parte. (...) Ceilalţi miniştri au discutat fiecare pe linia domniei sale, astfel încât acolo unde sunt probleme să vedem ce modificări facem. Asta nu înseamnă o cedare, asta nu înseamnă că, dacă cineva strigă mai tare, ăla are dreptate. Vrem ca modificările pe care le facem să fie în conformitate, în concordanţă cu problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Vreau să schimbam acest mod de abordare. (...) Problemele trebuie să vină dinspre dumneavoastră către noi ca să putem lua deciziile care se impun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici afirma recent că nu trebuie să plecăm de la ideea că ordonanţa lăcomiei trebuie modificată, iar „cei care speră să nu mai spere, pentru că speră degeaba”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: