cora România anunţă modificarea programului de funcţionare. Interval orar dedicat persoanelor de peste 65 de ani şi cadrelor medicale

cora România anunţă modificarea programului de funcţionare. Interval orar dedicat persoanelor de peste 65 de ani şi cadrelor medicale

cora România anunţă program special pentru vârstnici şi cadre medicale

cora România a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, în concordanţă cu noile măsuri anunţate de către autorităţi şi intrate în vigoare de astăzi, care limitează circulaţia persoanelor pe timp de noapte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, toate magazinele cora vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30. Precizăm că accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale. Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat.

De asemenea, cora susţine că a dorit să se asigure că după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie.

„Facem un nou apel către consumatori să înţeleagă că prioritatea absolută este siguranţa şi îi rugăm să evite aglomerarea. Pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin 2 metri distanţă între clienţi, cora îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia. Îi asigurăm de asemenea pe consumatori că avem stocuri, ne aprovizionăm continuu şi dacă apar discontinuităţi la unele produse, acestea sunt temporare”, afirmă reprezentanţii retailerului.

Compania anunţă că a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoţiilor pe pagina de Facebook a cora, din respect pentru clienţi, având în vedere situaţia delicată şi provocările cu care toţi ne confruntăm în această perioadă din cauza ameninţării COVID-19.

Activitatea promoţională se derulează în continuare şi toate informaţiile pe acest subiect sunt comunicate pe site în secţiunea https://www.cora.ro/cataloage precum şi în hipermarketuri. Planificarea promoţiilor pentru clienţi şi angajamentele cu furnizorii care se subscriu acestui proces se derulează cu mult timp înainte, ca atare sunt valabile şi continuă.

În paralel, compania lucrează zilele acestea la promoţiile pentru sărbătorile de Paşte.

În privinţa măsurilor de igienă şi prevenţie, au fost achiziţionate măşti, mănuşi, dezinfectante şi a fost intensificat igienizarea magazinelor, conform reglementărilor şi recomandărilor autorităţilor. Sunt curăţate în mod constant, cu o frecvenţă mult mai mare decât în mod obişnuit cărucioarele, coşurile, suprafeţele magazinelor şi zona caselor de marcat.

„Suntem permanent preocupaţi să asigurăm un mediu sigur de lucru pentru angajaţi şi de cumpărături pentru clienţi. Prin urmare, am instalat, din 17 martie 2020, paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecţie a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienţii au la dispoziţie mai multe puncte de dezinfectare în magazin. De asemenea, în magazine sunt disponibile mănuşi de unică folosinţă, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.  Îi rugăm pe clienţi să apeleze la personalul nostru atunci când au nelămuriri legate de aceste măsuri de prevenţie”, afirmă compania.

cora precizează, de asemenea, că nu s-a luat măsura raţionalizării produselor. Punctual, în unele magazine a fost instituită o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula şi pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulţi clienţi.

„Solidaritatea şi cumpătarea sunt esenţiale în aceste zile şi îi rugăm din nou pe clienţi să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici şi mâine şi că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată ţara. Facem de asemenea apel la familii, ca urmare a recomandărilor autorităţilor, să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicaţiile privind păstrarea distanţei de cel puţin 1,5 metri astfel încât să reducem riscul îmbolnăvirii”, anunţă retailerul.

cora asigură că este în permanentă legătură cu autorităţile, urmăreşte evoluţia situaţiei şi actualizează corespunzător măsurile care necesită a fi luate, pentru siguranţa tuturor şi pentru a asigura un mediu de cumpărături sigur şi eficient.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările