Cîţu spune că încasările la buget pentru luna ianuarie sunt cu 300 de milioane de lei mai mari decât în program

Cîţu spune că încasările la buget pentru luna ianuarie sunt cu 300 de milioane de lei mai mari decât în program

Florin Cîţu susţine că încasările au depăşit programul, în ianuarie FOTO Eduard Enea

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, că încasările la buget pentru luna ianuarie sunt cu 300 de milioane de lei mai mari decât programul prevăzut pentru prima lună a anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Cîţu a informat Guvernul, marţi, în şedinţa executivului, că încasările realizate la buget sunt cu 300 de milioane de lei mai mari raportat la programul de încasări prevăzut pentru prima lună a anului. 
 
În acest context, primul ministru Ludovic Orban a cerut ministrului Finanţelor să solicite angajaţilor ANAF să "atace” marea evaziune fiscală şi nu micii comercianţi. 
 
„Asta e o veste bună, dar nu trebuie să ne oprească din atingerea obiectivelor pe care le-am stabilit. Să mai lase în pace comercianţii şi mai ştiu eu ce pensiune pe care le călăresc tot timpul atunci când vor să îndeplinească planul şi să atace evaziunea acolo unde este ea, pe ţigări, în domeniul legume-fructe... Acolo vreau atacul”, a spus Ludovic Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: