Cîmpeanu şi Teodorovici au discutat proiectul de buget pe 2016. Premierul interimar: Priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia, fără a neglija Apărarea

Cîmpeanu şi Teodorovici au discutat proiectul de buget pe 2016. Premierul interimar: Priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia, fără a neglija Apărarea

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, se va întâlni cu premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, pentru a discua bugetul pe 2016

Primul-ministru interimar, Sorin Cîmpeanu, s-a întâlnit vineri cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta proiectul legii bugetului de stat pentru 2016. După întâlnire, Sorin Cîmpeanu a spus că Sănătatea şi Educaţia sunt domenii prioritare în contextul Legii bugetului pe 2016, însă domeniul Apărării nu va fi neglijat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Cîmpeanu: Priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia

Sănătatea şi Educaţia sunt domenii care vor rămâne prioritare şi în ceea ce priveşte elaborarea Legii bugetului de stat pentru 2016, dar nu vom neglija domeniul Apărării sau celelalte domenii, a declarat vineri premierul interimar, Sorin Câmpeanu, în urma întâlnirii cu Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.
 
„A fost prima discuţie, generală, pe proiectul Legii bugetului, proiect ce va fi întocmit, din punct de vedere tehnic, conform atribuţiilor unui guvern interimar. La modul general cunoaşteam din discuţiile anterioare situaţia, o cunoşteam la nivel particular la nivelul bugetului Educaţiei şi al Cercetării“ a spus Cîmpeanu, după întâlnirea cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.
 
El a mai spus că discuţia a fost utilă din perspectiva unei imagini de ansamblu asupra stării bugetului şi asupra identificării obiectivelor. Premierul interimar a precizat că „priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia, fără a neglija domeniul Apărării şi fără a neglija celelalte domenii".

„Primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu se va întâlni, la Palatul Victoria, cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta proiectul de buget pentru anul 2016“, anunţă Biroul de presă al Guvernului. Întâlnirea va avea loc la ora 10:00.

Joi, Sorin Cîmpeanu a condus prima reuniune a Cabinetului după desemnarea sa ca prim-ministru interimar al Guvernului.
 
„Întâlnirea a prilejuit trecerea în revistă a agendei guvernamentale din perioada următoare, cu accent pe nevoile legate de asigurarea îngrijirilor medicale de care trebuie să beneficieze răniţii din tragedia de la clubul Colectiv, precum şi finalizarea detaliilor tehnice ale legii bugetului pe anul 2016“, menţionează Guvernul.
 
Începând de săptămâna viitoare, Executivul va intra în regimul normal de activitate, prima şedinţă ordinară de Guvern urmând a se desfăşura miercuri, la ora 12.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: