„Cei şase” au finalizat proiectul de buget. Vâlcov: Veţi avea surprize extrem de plăcute

„Cei şase” au finalizat proiectul de buget. Vâlcov: Veţi avea surprize extrem de plăcute

Poz[ postat[ vineri de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu mesajul: Cu cifrele pe masă, viitorul arată bine!

Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău şi Eugen Teodorovici şi secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, au finalizat proiectul de buget pe 2019, în urma şedinţei de vineri, acesta urmând să fie pus în dezbatere publică marţi, a declarat Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Probabil, când va fi prezentat în detaliu, marţi, bugetul se va şi vedea de ce au fost atât de multe modificări, pentru că s-a urmărit foarte atent Programul de Guvernare, dar şi nevoile oamenilor. Veţi vedea surprize extrem de plăcute - nu ştiu dacă ar fi bine să fac eu acest anunţ. Ar fi bine să îl facă prim-ministrul, ministrul Finanţelor sau unul dintre cei doi preşedinţi. Sunt mai multe. Probabil mâine va exista ultima discuţie şi cu Coaliţia şi cu UDMR, iar marţi va fi pus în transparenţă. (...) Pe 5 sau 6 februarie va putea începe şi dezbaterea pe marginea acestuia, atunci când Parlamentul se întoarce”, a afirmat Darius Vâlcov, într-o emisiune la Antena 3.
 
Consilierul pe economie al premierului a prezentat această situaţie, atunci când a explicat fotografia publicată vineri de liderul PSD Liviu Dragnea. În fotografie, acesta apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi de secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu. Mesajul său este „cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.
 
„Cred că era a 22-a, dacă nu 23-a variantă a bugetului, se discuta în Coaliţie, se prezenta celor doi preşedinţi din partea Guvernului situaţia exactă, modificările de la precedenta modificare. În noiembrie, bugetul a fost gata, s-a trimis la Cotroceni, s-a aşteptat o lună şi jumătate până s-a dat avizele serviciilor şi cu această forma finală s-a prezentat preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului. Apoi, s-a intrat într-un malaxor, în care şi în Educaţie şi în Sănătate au fost schimbări extrem de multe, faţă de forma iniţială”, a relatat Vâlcov.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările