Băsescu: Teodorovici nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice. Când eram ministru, se ocupa de cărţi de muncă, lasă-l la cărţi de muncă

Băsescu: Teodorovici nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice. Când eram ministru, se ocupa de cărţi de muncă, lasă-l la cărţi de muncă

Eugen Teodorovici şi Traian Băsescu FOTO Eduard Enea/David Muntean

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a dat luni o serie de sfaturi premierului Viorica Dăncilă, cu privire la Ordonanţa 114 şi la ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici, despre care a spus că „nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„PSD va continua să facă prostii. Doamna Dăncilă, primul lucru pe care trebuia să îl facă, era să anuleze OUG 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevenţelor. Cu gazele acelea din Marea Neagră relansezi petrochimia, avem şase combinate închise, fie ele ale lui (Ioan, n.r.) Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chişinău. Transgazul construieşte deja conducta de la Ungheni la Chişinău", a declarat Traian Băsescu la Digi24.

Fostul preşedinte i-a sugerat premierului să îl schimbe pe Eugen Teodorovici de la Finanţe.

„Sunt lucruri pe care nu le fac şi ar trebui fpcute. Îl iei pe Teodorovici de la Finanţe, îl trimiţi Dumnezeului să se ocupe de altceva. Uite, spre exemplu când eram eu ministru al Transporturilor, pot să vă arăt, în cartea de muncă e semnătura lui Teodorovici. Se ocupa de cărţi de muncă. Lasă-l la cărţi de muncă. Ăsta nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”, a conchis Băsescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: