Aplicaţiile Raiffeisen nu funcţionează. Reacţia băncii UPDATE

Aplicaţiile Raiffeisen nu funcţionează. Reacţia băncii UPDATE

Aplicaţiile online ale Raiffeisen nu funcţionează de câteva ore, nici pe telefonul mobil şi nici cea de pe laptop. Incidentul a fost raportat băncii atât telefonic, cât şi pe paginile sale oficiale.

UPDATE Puţin după ora 18, reprezentanţii Raiffeisen Bank au anunţat că problema s-a remediat

............................................................................

Ştirea iniţială:

...........................................................................

„Bună, aplicaţia merge prost de câteva zile! Am sunat in repetate rânduri la suport iar apelul a fost respins automat. O singură data am trecut de robot, iar după jumătate de ora de aşteptat pe linie pt suport, apelul a fost inchis automat!”, scrie un utilizator.

„Din nou nu merge aplicaţia!”

„Aplicatia de mobil nu funcţionează, va rog rezolvaţi problema”, au scris alţi utilizatori.

Reprezentanţii Raiffeisen au declarat că le-a fost raportat incidentul, în prezent lucrându-se la remedierea problemelor, atât cele intervenite în cazul logării pe aplicaţia Raiffeisen online, cât şi pe cea aferentă Smartmobile.

În urmă cu câteva zile, Raiffeisen Bank a anunţat o serie de schimbări importante pentru clienţii săi din toată România, instituţia financiară dorind să le ofere clienţilor doar cea mai bună experienţă de folosire a serviciilor sale. În această idee, cei de la Raiffeisen Bank au decis să le ofere clienţilor care au telefoane Android şi aplicaţia RaiPay instalată să se bucure de o serie de noutăţi care sunt menite să le ofere experienţă mai bună de folosire pe care o aşteptau de mult timp. 
  
Raiffeisen Bank a actualizat aplicaţia RaiPay pentru Android prin Google Play Store, iar în lista de noutăţi menţionează o serie de schimbări importante care sunt disponibile chiar de acum. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările