Şomaj tehnic: Ministrul Muncii pregăteşte completarea legislaţiei. „Am discutat mult cu băncile. Ne gândim şi la avocaţi”

Şomaj tehnic: Ministrul Muncii pregăteşte completarea legislaţiei. „Am discutat mult cu băncile. Ne gândim şi la avocaţi”

Violeta Alexandru - FOTO Eduard Enea

Legislaţia privind şomajul tehnic va fi completată, a anunţat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizând că a discutat mult cu băncile, pentru că PFA au doar un singur cont al celui care conduce, nu şi angajaţii, impunându-se pe de altă parte să fie luaţi în calcul şi avocaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am discutat mult cu băncile. Cei care au PFA cu activitate afectată de criză şi doar cont personal al celui care conduce, vor putea comunica exclusiv electronic cu băncile ale căror clienţi sunt pentru a le deschide şi unul pentru PFA. Nu putem trimite bani publici în conturi personale. Mulţumesc băncilor care au fost receptive. Solidaritate, în această perioadă, înseamnă să ne implicăm toţi.
 
Am primit şi integrat în noua noastră propunere pentru Guvern clarificările de la Ministerul Justiţiei pentru a putea acorda sprijin şi avocaţilor a căror activitate a fost afectată. Afectată! Se va declara pe proprie răspundere.
 
Mă gândesc deja la alte măsuri. Pentru #Romaniaactivă. Reiau seria consultărilor pentru a îmi valida propunerile. Toţi cei care vor să contribuie cu idei, indiferent de formaţiunea politică, oameni care pun interesul public deasupra calculelor electorale mă găsesc în orice moment. Mă interesează ca şi cei care muncesc să primească un semn că efortul lor, în această perioadă, este văzut de Guvern”, susţine ministrul Muncii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările