Ronald Binkofski va prelua conducerea companiei Microsoft din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronald Binkofski preia conducere companiei Microsoft din Polonia FOTO Arhiva Adevărul
Ronald Binkofski preia conducere companiei Microsoft din Polonia FOTO Arhiva Adevărul

Compania Microsoft România va fi condusă de un director general interimar, înlocuindu-l pe Ronald Binkofski, acesta urmând să preia conducerea subsidiarei din Polonia a grupului american.

Sorin Eftene este cel care va prelua Microsoft România, în calitate de director general interimar. Acesta este fostul director Enterprise&Partner Group, informează Mediafax.

„Ronald Binkofski îşi va continua cariera la Microsoft, ca director general al Microsoft Polonia. Sorin Eftene este numit directorul general interimar al Microsoft România", se arată într-un comunicat al Microsoft România.

Binkofski a fost numit la conducerea Microsoft România în octombrie 2010. Fostul CEO a mai lucrat la Microsoft Polonia în perioada 2006-2010 ca director al diviziei Developer&Platform Evangelism şi apoi ca director operaţional al subsidiarei.

Eftene este unul dintre primii angajaţi ai Microsoft în România şi a avut mai multe funcţii de conducere în divizia Microsoft Services.

Odată cu preluarea interimatului, Eftene devine membru al echipei de conducere a Microsoft în Europa Centrală şi de Est.

Înfiinţată în 1975, Microsoft este cea mai mare companie producătoare de software, servicii şi tehnologii pentru calculatoarele personale şi pentru mediul de business.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite