Românii se pot aştepta la rate mai mari decât înainte de pandemie. Daniel Zamfir: „Oamenilor li se va pune în cârcă dobândă la dobândă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Românii care şi-au amânat ratele din cauza pandemiei se vor regăsi într-o situaţie şi mai dificilă după expirarea celor nouă luni, a afirmat senatorul PSD, Daniel Zamfir care a subliniat că ratele acestora se vor mări.

Senatorul a precizat că PSD încearcă în Parlament, deşi nu are majoritate, să corecteze acest lucru, informează DCnews.

„Au expirat cele nouă luni. Vine scadenţa. Acestor oameni li se va pune în cârcă dobândă la dobândă pe această perioadă. Ce va trebui plătită în 60 de luni. Va fi mai rău ca înainte.”, a transmis Zamfir.

„Oamenii şi-au amânat ratele în pandemie pentru că le-a fost greu. Nu le va fi mai bine. Rata pe care va trebui să o plătească va fi mai mare decât înainte de pandemie. Cine câştigă? Aceşti oameni vor ajunge tot în spinarea statului român deoarece va trebui să li se ofere ajutor de şomaj”, a punctat Daniel Zamfir.

Senatorul PSD a precizat că din discuţiile cu UDMR, parlamentarii acestei formaţiuni par să fi înţeles problema. „Să vedem la votul final dacă putem să eliminăm această prevedere tâmpită. Nicăieri în Europa nu e aşa. La noi se poate orice”, a conchis Daniel Zamfir.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite