Articol publicitar

Restaurantele îşi fac singure reclamă, prin prisma ambalajelor folosite

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tacamuri

Atunci când serviţi mâncarea într-un restaurant sunt destul de multe aspecte ce denotă câtă grijă are fiecare local să îşi impresioneze clienţii.

Experienţa culinară în acest caz este definită de atmosferă, de preparatul în sine, dar şi de modul în care aceasta este servită. În schimb, când vine vorba de mâncarea comandată, astfel de contexte lipsesc. Cum pot prestatorii să compenseze experienţa culinară? Implicit ambalajele joacă un rol important aici.

Dacă aţi comandat recent o porţie zdravănă din felul de mâncare preferat însă a fost livrat în ambalaje necorespunzătoare, parcă şi mâncarea în sine are un gust mai dezamăgitor. Sunt mulţi cei care sunt cuceriţi mai întâi cu privirea, de cum arată un fel de mâncare şi mai apoi de gustul său plăcut.

3 detalii la care să fiţi atenţi când luaţi mâncare to go sau o comandaţi prin delivery

Atunci când vă doriţi să comandaţi mâncare în sistem delivery alegerile pe care le faceţi se vor dovedi curând a fi mai mult sau mai puţin inspirate. Spre exemplu, cei care nu folosesc tacamuri unica folosinta ambalate au probabil intenţia de a reduce din cheltuieli. Cumpără aceste accesorii vrac, la un preţ mai bun, deşi experienţa culinară pe care o oferă clienţilor nu este una îmbucurătoare.

Dacă acesta este un prim semn că aveţi de-a face cu un restaurant nu tocmai interesat să promoveze arta culinară, iată ce altceva mai contează:

  • Tipul de ambalaj

Dacă acesta nu este unul din cele care ţin cont de cantitatea necesară, dacă acesta nu este suficient de rezistent sau pur şi simplu ales necorespunzător - în funcţie de tipul de meniu - astfel de detalii vor conta în imaginea de ansamblu a experienţei culinare.

  • Tipul de tacâmuri

Pentru că legea în vigoare a impus anumite schimbări în ceea ce priveşte alegerea tacâmurilor şi a ambalajelor, cei din domeniu mizează pe tacâmuri biodegradabile. Desigur că şi în rândul acestora există unele mai accesibile sau nu. S-ar putea să vă confruntaţi cu una din cele mai mari provocări în privinţa porţionării unui meniu de carne, cu un cuţit din lemn. Tipul de tacâm spune la fel de multe despre un prestator de servicii din această nişă.

Exemplul marilor producători externi

Pentru români încă o noutate, însă în ţările mai dezvoltate există de ceva vreme implementată acel aşa zis set de reguli poate chiar nescrise, însă importante, despre cum să alegi un producător. Consumatorii de rând nu se dau în lături din a sfida efectiv un producător care nu ţine cont de reguli de bun simţ. Dacă afectează mediul înconjurător prin producţia sa, dacă nu ţine cont de etică, dacă nu are politici green va fi taxat destul de dur de consumatori. În România încă ne obişnuim cu ce înseamnă să avem pretenţii de la calitatea unor servicii.

Având în vedere că sistemul de food delivery sau meniurile to go sunt în creştere faţă de tipul clasic de servit masa în localuri, ar fi bine să vă orientaţi spre cei care oferă calitate. Asta implicit în privinţa unor detalii precum tacâmurile sau ambalajele folosite.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite