Rabla pentru ceasuri. Ce discount primesc la achiziţia unui model nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
rabla pentru ceasuri FOTO WatchShop.ro

Un site specializat în vânzarea ceasurilor a anunţat lansarea celei de-a şasea ediţii a Programului Rabla pentru ceasuri, prin care doritorii pot aduce un ceas de care s-au plictisit şi pot achiziţiona unul nou cu reducere.

Programul Noul Ceas 2020 se derulează în perioada februarie-octombrie, în limita stocului disponibil, şi are în target clienţii pasionaţi de ceasuri care deţin modele pe care nu le mai poartă. 

Clienţii participanţi în campanie primesc un discount de 200 de lei la achiziţia unui model nou. Valoarea medie a unui ceas nou vândut în program este de 700 lei. Peste 10 branduri, precum Accurist, Sekonda, Ingersoll fac parte din oferta actualei ediţii.

„Ideea de la care a pornit programul Noul Ceas este legată de dorinţa de a recicla o parte dintre componentele ceasurilor uitate în sertar şi care pot fi nocive pentru mediu, dacă sunt pur şi simplu aruncate. 

Discutând cu clienţii noştri, am înţeles că majoritatea are cel puţin 1 sau 2 ceasuri pe care nu le poartă din motive varii: nu mai sunt la modă, nu se mai potrivesc stilului de viaţă, le-au primit cadou şi nu le-au purtat niciodată. După o perioadă în care aceste modele sunt păstrate acasă, cei mai mulţi aleg să le arunce”, spune Dragoş Diaconu, CEO WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România.

În cadrul acestui program este de aşteptat să fie colectate peste 150 de ceasuri de mână vechi în programul Noul Ceas 2020, echivalentul programului Rabla în orologerie. Ediţia din acest an va fi cea mai mare de până acum.

Potrivit estimărilor, românii aruncă, în medie, 1 ceas la doi ani, după ce, în prealabil, îl păstrează într-un sertar, unde bateria se scurge eliberând metale grele în atmosferă şi în canalizare. Cele mai multe pot fi recuperate, iar componentele lor nocive pentru mediu pot fi reciclate. 

Ceasul vedetă

Cel mai cumpărat produs de către clienţii WatchShop.ro care au participat până acum în acest program a fost Ceas Sekonda CLASSIC 1649 Dual Time, ceas bărbătesc, la preţul mediu de 495 de lei.

În medie, la nivel general şi pe parcursul întregului an, un client WatchShop.ro va cumpăra în 2020 produse de peste 500 de lei per comandă, iar 1 din 10 ceasuri vândute va fi de la brandurile exclusive: Ingersoll, Accurist, Sekonda şi William S, cărora li se vor alătura şi alte branduri importante pe parcursul anului.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite