Preţuri trăsnet anunţate de Wizz Air pentru noua rută din Cluj către Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wizz Air sărbătoreşte astăzi cea de-a şaptea aeronavă Airbus A320 care se alătură bazei sale din Cluj-Napoca şi lansarea unei noi rute spre Lyon, Franţa.

Airbusul A320 recent alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an (la începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la Bucureşti, Sibiu şi Iaşi). Această extindere rapidă a operaţiunilor Wizz Air aduce o creştere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, WIZZ oferă acum 35 de zboruri către Europa si dincolo de ea, în timp ce întreaga reţea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost WIZZ către 20 de ţări, de pe cele zece aeroporturi din România, oferind acces pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă. Începând de astăzi, 20 noiembrie, pasagerii WIZZ au la dispoziţie două zboruri săptămânale pentru a vizita Lyon.

Cea mai nouă destinaţie, Lyon, este un amestec de cultură, gastronomie şi atmosfera romantică a Franţei. Al treilea cel mai mare oraş din ţară oferă atât de multe posibilităţi de petrecere a timpului liber: restaurante autentice, unde turiştii se pot bucura de specialităţile de mâncare deosebite ale lionezilor, pot admira arhitectura specială a clădirilor sau pot face o plimbare relaxantă pe malurile râurilor Ron sau Saône. 

Popularitatea acestei rute este subliniată de cerere - primul zbor WIZZ spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord. 

Primul zbor din Cluj – Napoca al Wizz Air a decolat în 2007, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul internaţional Avram Iancu.

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu preţuri reduse către şi dinspre România, ceea ce reprezintă o creştere de 13% de la an la an. În întreaga ţară, operaţiunile Wizz Air vor sprijini în acest an peste 5.000 de locuri de muncă** în industriile asociate.

Cea mai nouă rută Wizz Air din Cluj Napoca este spre Lyon, la preţuri începând de la 109 lei de persoană, zborurile fiind planificate pentru zilele de marţi şi sâmbătă

„Suntem încântaţi să sărbătorim alte momente importante pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Pe măsură ce ne extindem prezenţa în România, creăm mai multe locuri de muncă şi oferim din ce în ce mai multe destinaţii la preţuri scăzute. 

Cea mai nouă destinaţie a noastră din Cluj-Napoca conectează oraşul cu uimitorul Lyon din Franţa, o destinaţie perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanţă mai lungă. Suntem încrezători că pasagerii noştri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinaţii populare, iar Cluj-Napoca va avea şi mai multă expunere internaţională pentru turiştii care vizitează regiunea”, a declarat Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite