Newsweek.ro: Compania Naţională de Drumuri a plătit 10.000 de euro firmei lui Bogdan Chireac pentru consultanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Neaga FOTO Arhivă
Narcis Neaga FOTO Arhivă

Compania Naţională de Drumuri a plătit aproape 10.000 de euro publicaţiei DC News, controlată de analistul politic Bogdan Chireac, pentru servicii de consultanţă şi comunicare, deşi instituţia are propriii oameni de comunicare, scrie Newsweek.ro.

Potrivit publicaţiei, pe 7 decembrie 2018, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a cumpărat direct „servicii consultanţă pe comunicare şi implementarea strategiei la nivel CNAIR SA”, deşi CNAIR are propria Direcţie de Comunicare în care lucrează aproximativ 15 oameni. Contractul a fost atribuit firmei DC News, controlată de fostul jurnalist şi analist Bogdan Chirieac.

Newsweek mai scrie că, e la data semnării contractului, au fost publicate cel puţin şapte ştiri pozitive care l-au avut în rol principal pe Narcis Neaga, directorul CNAIR. Alte 20 de ştiri pozitive au fost despre CNAIR. În schimb, niciuna nu a fost negativă. Narcis Neaga nu a vrut să răspundă solicitării Newsweek România de a-şi prezenta punctul de vedere.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite