Ministerul Muncii solicită Poştei şi Casei de Pensii Alba lămuriri, după ce peste 10 decizii de recalculare a pensiilor au fost retrase

0
Publicat:

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale cere lămuriri Companiei Naționale Poșta Română și Casei Teritoriale de Pensii Alba în legătură cu retragerea de la destinatari a unui număr de 17 decizii de recalculare a pensiilor. 

Procesul de distribuire a deciziilor ar urma să se încheie la 30 august. FOTO Facebook/ Poșta Română
Procesul de distribuire a deciziilor ar urma să se încheie la 30 august. FOTO Facebook/ Poșta Română

„Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale a luat act de informaţiile apărute în presă referitoare la cele 17 decizii de recalculare a pensiilor transmise de către lucrători ai Oficiului Judeţean de Poştă Alba către pensionari şi care au fost retrase ulterior de la beneficiari.

Facem precizarea că o astfel de procedură nu este prevăzută în aceşti termeni în Convenţia încheiată cu Poşta Română.

MMSS cere urgent Companiei Naţionale Poşta Română şi Casei Teritoriale de Pensii Alba clarificări cu privire la această situaţie", se arată în postarea cu pricina.

Conform unor informații publicate în presa locală și centrală, o serie de decizii de recalculare a pensiilor nu au mai fost distribuite în județul Alba, din cauză că ar putea conține greșeli.

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba nu au putut preciza numărul deciziilor care nu au mai fost distribuite. Potrivit acestora, deciziile vor fi reverificate.

Încă de vineri, 16 august, a început distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor, iar procesul ar urma să se încheie pe data de 30 august. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite