Articol publicitar

„Leasing uşor de înţeles“ de la Raiffeisen Leasing

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Leasingul explicat mai simplu ca oricând. Atât de simplu, încât poate fi înţeles şi de copiii în vârsta de 5 ani.

La nivelul Raiffeisen Leasing, comunicarea este una simpla şi sinceră. Ne dorim ca fiecare client să înţeleagă ce înseamnă finanţarea în leasing şi când le este utilă, cu accent pe transparenţă şi claritatea costurilor şi a tuturor caracteristicilor specifice acestui produs.

A fost o provocare pentru noi să ne gândim cum putem vorbi despre transparenţă şi cum o putem susţine fără a ne înscrie într-un stereotip, în care doar să peroraăm acest principiu fără a-l putea demonstra prin fapte concrete.

Am realizat o serie de trei filmuleţe sub forma unui experiment, prin care am dorit să evidenţiem faptul că esenţa leasingului este simplă şi dacă este explicată corect şi sincer poate fi înţeleasă şi de un copil de 5 ani.

Desigur, copiii nu au încetat să ne surprindă. Vă invităm să descoperiţi o perspectivă mai mult decât sinceră şi deschisă asupra leasingului, cu replici spumoase şi explicaţii dintre cele mai haioase din partea copiilor.

Vă invităm să urmăriţi filmuleţele pe: www.raiffeisen-leasing.ro

Canalul nostru de Youtube

Facebook

Leasing pentru IMM:

Pentru IMM-uri, leasingul este formula de finanţare cea mai bună, pentru că nu presupune garanţii, iar timpul de aprobarare este mai mic decât în cazul creditelor bancare. Pentru o companie mică la început de drum aceste avantaje înseamnă foarte mult. Cu timpul, odată cu creşterea businessului IMM-urile pot migra către finanţarea oferită de bănci. Leasingul este un «entry gate» (poartă de intrare - n.red.) pentru IMM-uri către finanţarea bancară“,

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite