Investiţie importantă în România. Daimler începe la fabrica din Sebeş producţia unor noi cutii de viteză pentru Mercedes-Benz

Investiţie importantă în România. Daimler începe la fabrica din Sebeş producţia unor noi cutii de viteză pentru Mercedes-Benz

Grupul german Daimler va demara, luna viitoare, prin intermediul companiei Star Assembly din Sebeş, producţia unor noi cutii de viteză destinate automobilelor Mercedes-Benz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de cutii de viteză în opt trepte intitulate 8G Double Clutch Transmission. Ceremonia oficială de inaugurare a producţiei cutiilor de viteză din cadrul companiei Star Assembly din municipiul Sebeş, judeţul Alba, care va avea loc în data de 7 februarie.

„Ceremonia va marca începutul unei noi etape a investiţiei derulate de concernul Daimler în România, pentru extinderea producţiei de cutii de viteze automate de ultimă generaţie destinate automobilelor Mercedes-Benz”, a anunţat compania.

Grupul german Daimler este al doilea mare exportator din România după Dacia şi în top zece companii după cifra de afaceri. Compania Star Assembly, filiala din Sebeş a Daimler, a avut o cifră de afaceri de 7,3 miliarde lei în 2017 şi un profit net de 246 milioane lei.

Compania germană mai are o filială, respectiv Star Transmission din Cugir. Aceasta a avut afaceri de 303 milioane lei în 2017 şi un profit net de 34,9 milioane lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările