Finanţare de până la 10.000 de euro fără avans şi garanţii

Oferta HVB Ţiriac Bank conţine oricum un cont curent şi un card de debit, la care se pot adăuga şi un card de credit, carduri partener ( tarife cu 50% mai mici), Online Banking, sau plata

Oferta HVB Ţiriac Bank conţine oricum un cont curent şi un card de debit, la care se pot adăuga şi un card de credit, carduri partener ( tarife cu 50% mai mici), Online Banking, sau plata facturilor prin debitarea automată a contului ori a cardului. La BCR, clienţii care achiziţionează pachetul Divers Extra pot beneficia de împrumuturi la dobânzi mai mici faţă de oferta standard, prin diminuarea cu 2 puncte procentuale a dobânzii practicate pentru împrumuturile în lei şi cu 1,75 p.p. pentru cele în valută. Banca va finanţa orice proiect personal de până la 10.000 de euro (sau echivalent în lei), nefiind necesară justificarea scopului utilizării banilor. Nu se cer avans, garanţi sau ipotecarea unui imobil. Totul este ca să contractaţi nu doar împrumutul, ci şi un certificat de asigurare de viaţă (oferit gratuit de bancă) şi o clauză suplimentară de exonerare de la plata ratelor de credit în caz de şomaj, în condiţii de cost mai avantajoase, plus un card de debit BCR Maestro/BCR Visa Clasic/BCR Visa Electron/BCR Visa Electron Euro<26. Emiterea acestora este gratuită. Opţional, la momentul acordării împrumutului, se poate opta pentru un descoperit de cont de maximum 6 salarii nete de serviciul Mobile Banking. Open Plan de la BCR oferă posibilitatea economisirii şi creditării într-un singur produs. Produse la pachet oferă şi BRD, şi ING Bank.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: