Dragnea vrea ca CNAIR să facă autostrăzile în regie proprie: Companiile private se mişcă prea încet

Dragnea vrea ca CNAIR
să facă autostrăzile în regie proprie: Companiile private se mişcă prea încet

Liderul PSD Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos

Liviu Dragnea a spus, duminică, că vrea ca autostrăzile să fie făcute de compania de drumuri a statului, pentru că lucrările companiilor private înaintează prea încet.

Ştiri pe aceeaşi temă

„I-am cerut domnului ministru al transporturilor să vorbească cu cei de la companie să se gândească în mod serios în ce măsură şi cât de repede poate compania naţională de drumuri să înceapă să lucreze în regie proprie, inclusiv autostrăzi. De prea mulţi ani companiile mari încasează foarte mulţi bani pe claim-uri”, a declarat liderul PSD la Târgu Jiu, informează Hotnews.ro.

„Kilometrii de autostradă sunt mai puţini decât banii alocaţi”, a spus Liviu Dragnea, acuzând firmele private că tot contestă procedurile şi că întârzie lucrările.

„Sper ca noul ministru al transporturilor să mişte rapid lucrurile în direcţia asta. Avem bani, avem dorinţă, avem plan, sunt proiecte, doar trebuie să se procedeze rapid”, a afirmat liderul PSD.

„I-am spus domnului ministrul să procedeze la fel şi la CFR Infrastructură. Dacă păstrăm ritmul acesta, nici copii noştri nu vor putea să refacă reţeaua de cale ferată”, a adăugat Dragnea.

Citeşte şi:

Deputat USR, după ce Dragnea  anunţat autostrăzi construite de CNAIR: Sunteţi incapabili. Nu poţi face rachetă cu proşti şi hoţi. Tot cutie de conserve îţi iese

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările