Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom în România, după o investiţie de peste jumătate de milion de euro

Grupul spaniol Porcelanosa
a deschis un showroom în România, după o investiţie de peste jumătate de milion
de euro

Showroom Delta Studio

Grupul spaniol Porcelanosa a inaugurat un showroom în România, deschis în parteneriat cu Delta Studio, după o investiţie de peste jumătate de milion de euro.

Noul showroom se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, pe Str. Progresului nr. 1-3 din Bucureşti.

„Investiţia comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo şi Delta Studio, a depăşit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere, mizăm pe vânzări de peste 2 milioane de euro”, a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

„Piaţa internaţională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relaţie de peste 10 ani cu Delta Studio, relaţie ce a devenit acum şi mai specială, a declarat José Măría Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

„Cu bucurie, constatăm că piaţa din România s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Ca atare, avem din ce în ce mai multă calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Mă bucur că putem acum să găsim acasă această calitate, până acum trebuind să mergem în Italia sau în altă parte”, a declarat arhitectul Dorin Ştefan, D.S.B.A.

Porcelanosa Grupo activează în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, deţinând opt fabrici în Spania şi o reţea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuală de peste 1 miliard de euro şi este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colecţiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecţi şi designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio activează pe piaţa amenajărilor interioare de lux din România, deţinând o reţea de 11 showroomuri în cele mai importante oraşe din ţară.

citeste totul despre: