Cosmopolis vrea să investească 30 milioane de euro în 500 de noi locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cosmopolis

Pentru 2022, Cosmopolis are alocate investiţii record - de peste 30 milioane de euro - şi îşi propune construcţia a cel puţin 500 de unităţi noi, alături de un nou strip mall şi extinderea infrastructurii rutiere.

Ozan Tuncer devine noul CEO al Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidenţial din România construit după 1989, cu peste 14.000 de locuitori. Ozan Tuncer va prelua această funcţie de la Ahmet Buyukhanli, care rămâne acţionar principal Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis. În 2022, compania are alocate investiţii de 30 milioane de euro şi îşi propune construcţia a cel puţin 500 de unităţi noi, alături de un nou strip mall şi extinderea infrastructurii rutiere.

“După 14 ani de când am pus bazele acestei comunităţi unice în România, Cosmopolis trece într-o nouă etapă de dezvoltare. Am depăşit pragul de 14.000 de rezidenţi, suntem prima opţiune în materie de locuinţe noi în nordul Capitalei, iar toţi aceşti ani de dezvoltare susţinută au dovedit că ne concentrăm pe vânzarea unui stil de viaţă, nu doar metri pătraţi. Ozan Tuncer este alături de noi de aproape 10 ani, îndeplinind cu succes rolul de Chief Financial Officer. Am încredere că este cea mai potrivită persoană să preia rolul de CEO şi să ducă mai departe planurile de dezvoltare ale Cosmopolis, păstrând viziunea şi misiunea Cosmopolis,”, a declarat Ahmet Buyukhanli, acţionarul principal al Opus Land Development.

Ozan Tuncer este absolvent al Facultăţii de Economie. El şi-a început cariera profesională în anul 2000 în Meteksan Sistem, o companie din grupul Bilkent Holding. Meteksan a fost principalul integrator IT din Turcia, activ în principal în industriile de apărare, educaţie şi financiare. În 2005 a fost numit director financiar al Meteksan România pentru prima activitate a grupului în străinătate. În 2009 s-a alăturat Synergy Construct, un antreprenor general de top din România, activ în proiecte rezidenţiale, comerciale şi industriale. A deţinut funcţia de Chief Financial Officer al Synergy până în 2012, când s-a alăturat Opus Land Development în calitate de CFO.

“Sunt deosebit de onorat. Am fost prezent încă din primii ani ai Cosmopolis, am văzut cum a prins viaţă şi cum s-a dezvoltat în ceea ce este astăzi cel mai mare proiect imobiliar din România, un concept unic. Sunt unul dintre cei 14.000 de rezidenţi care atribuie Cosmopolis şi titulatura de acasă. Obiectivul profesional este ca şi în 2022 Cosmopolis să rămână cel mai important etalon pe piaţa imobiliară”, a declarat Ozan Tuncer, noul CEO al Cosmopolis.

În 2022, Opus Land Development a alocat investiţii de 30 milioane de euro şi îşi propune construcţia a cel puţin 500 de unităţi noi în Cosmopolis, atât apartamente cât şi vile, alături de un nou strip mall şi extinderea infrastructurii rutiere. 

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România construit după 1989, va ajunge la finalul acestui an la peste 5.000 locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 15.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiţii realizate într-un proiect imobiliar din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite