Comisia Naţională de Prognoză trece de la Finanţe în subordinea Secretariatului General al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ghizdeanu, preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză
Ion Ghizdeanu, preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză

Comisia Naţională de Prognoză (CNP) trece din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în subordinea Secretariatului General al Guvernului (SGG), potrivit unei Hotărâri luate miercuri de Guvernul. Măsura era inclusă în programul de guvernare.Măsura era una inclusă în programul de guvernare.

Guvernul a luat o serie de măsuri de reorganizare a administraţiei publice centrale, în concordanţă cu Hotărârea Parlamentului pentru acordarea încrederii noului Cabinet.

Una dintre acestea este trecerea Comisiei Naţionale de Prognoză din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Potrivit Hotărârii, instituţiile care preiau activităţi şi structuri de la alte ministere preiau şi personalul aferent acestora, în condiţiile legii. Personalul preluat îşi păstrează drepturile salariale avute la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă. 

Programul de guvernare prevederea trecerea Comisiei Naţionale de Prognoză în coordonarea Secretariatului General al Guvernului.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite