Ce maşină ar cumpăra Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ludovic Orban în vizită la Uzina Ford Craiova FOTO Gov.ro
Premierul Ludovic Orban în vizită la Uzina Ford Craiova FOTO Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, după vizite consecutive la Uzina Ford de la Craiova şi la Uzina Dacia de la Mioveni, ce maşină ar prefera, dintre cele două.

 „La mine în familie părerile sunt împărţite. Un membru al familiei preferă Fordul, altul preferă Dusterul. Eu prefer să nu vă dezvălui preferinţa”, a răspuns premierul, după vizita la Uniza Ford de la Mioveni.

Anterior, la Uzina Dacia, Ludovic Orban a declarat că intenţionează să îşi cumpere o maşină românească şi recomandă tuturor românilor să îşi achiziţioneze produse fabricate în ţara noastră.

„Recomand românilor să cumpere maşini fabricate în România. Consider că epidemia nu trebuie să creeze motive ca să nu îţi cumperi maşini, ci dimpotrivă. În condiţiile epidemiei, mai degrabă trebuie să îţi cumperi maşini. Le recomand să îşi cumpere maşini, pentru că în maşină trăieşti în siguranţă din punct de vedere epidemiologic”, a spus Orban.

Premierul a precizat că el însuşi vrea să îşi cumpere o maşină românească.

„Inclusiv intenţia mea e de a cumpăra o maşină, evident fabricată în România, că maşina mea e cam veche”, a menţionat Orban.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite