O companie auto reporneşte producţia în Europa: de luni se va lucra în trei schimburi

O companie auto reporneşte producţia în Europa: de luni se va lucra în trei schimburi

Foto arhiova Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători auto şi-a anunţat angajaţii că va redeschide fabrica, cerându-le acestora să lucreze în trei schimburi începând de luni, scrie profit.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kia Motors, care face parte din grupul Hyundai Kia, şi-a anunţat angajaţii printr-o scrisoare, că va reîncepe activitatea în uzina de automobile din Slovacia, pe care o închisese pe 23 martie, scrie profit.ro.
 
Kia asamblează în uzina din Zilina, aflată la o distanţă foarte mică de uzina Hyundai din Cehia, modelele Ceed şi Sportage. Compania a precizat că face demersuri pentru ca producţia să fie reluată pe 6 aprilie, aşa cum a fost planificat de la început. Şefii filialei din Slovacia a Kia au trimis angajaţilor o scrisoare.
 
„Dragi colegi, Considerăm că aţi folosit ultimele două săptămâni pentru a vă relaxa şi consolida sănătatea. Aşa cum am anunţat înainte de întreruperea producţiei, luni, 6 aprilie, liniile vor reporni din nou în halele noastre de producţie. Ca şi până acum, producţia se va desfăşura din nou cu măsuri stricte de igienă conform recomandărilor autortiăţilor Republicii Slovace.
 
De luni 6 aprilie până joi 9 aprilie vom fabrica în regim standard de trei schimburi. După Paşte, vom trece la două schimburi (dimineaţa şi după-amiaza), care durează până la sfârşitul lunii aprilie. Situaţia de pe pieţele mondiale se schimbă în fiecare zi, iar Kia Motor Slovacia monitorizează îndeaproape situaţia.
 
Dacă există restricţii, fie din punctul de vedere al cererii sau al livrărilor de materiale sau alte situaţii neprevăzute, suntem pregătiţi să răspundem la acestea. Mulţumesc pentru încredere şi cooperare. Să avem încredere, să ne înţelegem şi să ne respectăm. Asta înseamnă că suntem o echipă KMS.”
 
La ora transmiterii acestei ştiri, în Slovacia erau doar 363 de cazuri confirmate de coronavirus şi niciun decedat.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: