Cum poţi transfera instant bani de pe Revolut către oricare altă bancă. Soluţia găsită de o aplicaţie 100% românească

Cum poţi transfera instant bani de pe Revolut către oricare altă bancă. Soluţia găsită de o aplicaţie 100% românească

Transferul durează mai puţin de 5 secunde

Imaginează-ţi că tocmai ai făcut top-up pe Revolut dar, dintr-un motiv oarecare, ai nevoie să îţi transferi banii înapoi pe cardul bancar. Ce faci? După cum bine ştii, Revolut nu oferă posibilitatea transferului instant decât către alte carduri Revolut.

Asta înseamnă că va trebui să aştepţi până la 1-2 zile pentru ca banii tăi să ajungă pe cardul bancar, bineînţeles după ce introduci în aplicaţie IBAN-ul plus alte informaţii necesare pentru realizarea transferului. Ei bine, fintech-ul românesc Volt rezolvă simplu aceste situaţii, oferind utilizatorilor opţiunea de a transfera bani între cardurile Revolut şi cele bancare în doar câteva secunde. 
 
“Urmărim şi apreciem evoluţia Revolut, în special în ceea ce priveşte partea de user experience, dar am identificat o nevoie pe care Revolut nu o acoperă, mai exact transferul de bani instant din Revolut în afară, către orice alt cont din România. Şi am valorificat-o în Volt. Astfel, am reuşit să punem la dispoziţia utilizatorilor Revolut cel mai rapid transfer de bani între carduri din România, transfer care durează mai puţin de 5 secunde”, explică Radu Ciorbă, fondatorul Volt.
 
Fintech-ul românesc Volt le permite utilizatorilor Revolut să transfere bani instant de pe cardul Revolut pe cardul bancar încă de la finalul anului 2019. În acest mod, de la introducerea acestei opţiuni şi până acum, Volt a reuşit să aducă în aplicaţie nu mai puţin de 10.000 de clienţi Revolut. 
 
“La fel ca şi Revolut, îi avem ca şi clienţi pe early adopters, deci, fie că vrem, fie că nu, ne adresăm aceleiaşi baze de clienţi. De aici şi numărul mare de carduri Revolut înrolate în Volt. Practic, oamenii au descoperit Revolut, mai întâi, şi apoi au început să adopte Volt pentru caracteristica de transfer instant de bani către alte carduri care încă le lipsea”, adaugă Radu Ciorbă, fondatorul Volt. 
 

Cum foloseşti Revolut împreună cu Volt

 
Pentru a realiza un transfer instant de pe Revolut pe cardul bancar, este nevoie, în primul rând, de un card Revolut cu BIN românesc. Dacă utilizatorul are un card cu BIN străin, atunci poate folosi în Volt un card virtual emis după 1 octombrie 2019. Acesta se creează simplu în aplicaţia Revolut, din pagina My Cards.
 
Primul card virtual este gratuit şi nu înlocuieşte cardul fizic deja emis, ci îl dublează, contul cu bani rămânând acelaşi.
Următorul pas este adăugarea cardului Revolut, fie el virtual sau fizic, în aplicaţia Volt. Procesul de validare şi adăugare a unui card Revolut în Volt este acelaşi în ambele cazuri. Odată realizată procedura, utilizatorul poate efectua transferuri instante între Revolut şi orice card bancar, via Volt.
 
Volt este prima aplicaţie 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer, un fintech lansat în 2017 de către Volt Finance, în parteneriat cu Visa, Mastercard şi Libra Internet Bank. Volt permite transferuri de bani instante dintr-un cont în altul, chiar şi între bănci diferite, la orice oră din zi si din noapte. Este ca o aplicaţie de chatting, doar că în loc să trimiti gif-uri şi emoticoane, trimiţi bani. De la lansarea aplicaţiei şi până acum, prin Volt s-au transferat în total peste 20.000.000 lei.
 
Transferurile prin “Volt – Transfer Bani Instant” sunt posibile atât cu cardurile Mastercard, cât şi cu cele Visa. Aplicaţia este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât şi pentru iOS. Mai multe informaţii despre Volt sunt disponibile pe www.volt.ro, dar şi pe paginile de Facebook şi Linkedin.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: