Banca Feroviara lansează un produs prin care clienţii pot cumpăra franci elveţieni la cursul BNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Tulin, directorul general al Băncii Comerciale Feroviara
Petre Tulin, directorul general al Băncii Comerciale Feroviara

Banca Comercială Feroviara a lansat un produs destinat celor care au nevoie de schimburi valutare din lei în franci elveţieni, clienţii care îl folosesc beneficiind de tranzacţii la cursul afişat de către Banca Naţională a României (BNR) din ziua tranzacţiei.

Numit „PRIMUS CHF/RON“, produsul este destinat celor care deţin sau îşi fac un cont Primus by BCF, dar facilitatea este limitată la schimbul a maximum 2.000 de franci, o dată pe lună. Mai mult, cumpărarea trebuie realizată numai în intervalul orar 9:30 – 12:00. Produsul este disponibil până la data de 31 mai 2015. 

Primus by BCF este un pachet bancar integrat, format din cont curent în lei, cont curent de economii în lei sau euro, un card de debit MasterCard în lei şi acces la serviciul de internet banking. 

Primus are comision zero la deschiderea si administrarea contului, administrarea şi cumpărăturile făcute prin cardul MasterCard şi pentru internet banking.

Banca Comercială Feroviara s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi în 11 oraşe importante ale ţării.

Mai puteţi citi:

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite