Articol publicitar

Altex dă startul campaniei Black Friday de primăvară

0
0
Publicat:

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie. Până pe 24 aprilie, Altex oferă clienților reduceri de până la 50%, la numeroase produse care pot fi achiziționate din magazinele fizice Altex și Media Galaxy, online pe altex.ro și mediagalaxy.ro și în aplicația Altex.

Black friday de primavara jpg

”Ne bucurăm să anunțăm lansarea Black Friday de Primăvară, un eveniment de shopping in care aducem cele mai atractive oferte la o gama variata de produse. Recomandăm tuturor clienților să isi instaleze aplicația Altex și să-și actualizeze datele pentru a profita primii de cele mai bune oferte. Echipa noastră din magazine este pregătită să ofere asistență și consultanță în procesul de selecție și cumpărare.”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

În perioada 18-24 aprilie, Altex oferă clienților reduceri de pana la 40% la electrocasnice, climatizare, mobilier, produse de ingrijire personala, cosmetice dar si la trotinete electrice, sanitare, bricolaj şi detergenţi. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de primavara, produsele din categoriile gaming si entertainment vor beneficia de reduceri de până la 35%, la fel ca cele din gama de produse pentru copii si jucarii. Televizioarele și produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 30%, iar telefoanele, tabletele și smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 30%. Iar la achiziționarea produselor din gama de băuturi  şi cafea, clienții beneficiază de reduceri de până la 50%.

Pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziția clienților săi serviciul de livrare cu doi oameni. De asemenea, clienții au posibilitatea să aleagă să își rezerve produsele dorite în magazin, iar acestea vor fi livrate în aceeași zi.

Clienții pot beneficia de servicii de finanțare flexibile asigurate de Credex direct in magazine, dar și până la 30 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Reducerile încep mâine, 18 aprilie, la ora 07.00 dimineaţa în aplicaţia Altex. Incepand cu ora 09:00,  promotiile vor fi disponibile si pe altex.ro si mediagalaxy.ro.

Programul magazinelor fizice poate fi consultat pe https://altex.ro/magazine/.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite