Wizz Air promovează destinaţiile pentru vara anului viitor, cu reduceri de preţ

Wizz Air promovează destinaţiile pentru vara anului viitor, cu reduceri de preţ

Wizz Air a publicat programul de vară pentru anul 2022 (aprilie-septembrie 2022) operat de pe aeroporturile din România, oferind o gamă extinsă de rute la preţuri reduse către cele mai atractive ţări şi oraşe din Europa şi nu numai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania se pregăteşte deja pentru perioada de revenire din pandemie şi încearcă să anticipeze nevoile pasagerilor săi; astfel, îşi lărgeşte în continuare reţeaua. Biletele vor fi disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.
 
Wizz Air avansează şi anunţă rute atractive prin care pasagerii săi vor putea călători în toată Europa în vara anului 2022.
 
Până în data de 21 mai, doar membrii Wizz Discount Club vor putea rezerva bilete pentru acest sezon. După această perioadă, oricine va avea posibilitatea să rezerve o vacanţă binemeritată în mijlocul verii, în destinaţii din Portugalia, Malta, Cipru sau Grecia, şi excursii la final de vară către însoritele Emirate Arabe Unite sau Israel, cu legături din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara. Prin aceste rute operate în vara anului viitor, Wizz Air priveşte cu încredere spre reînvierea pasiunii pentru călătorii.
 
Wizz Air îşi demonstrează din nou perseverenţa prin acest anunţ şi va asigura o varietate de opţiuni pasagerilor săi. Fie că este vorba de un city break, o plimbare prin Europa sau doar o oportunitate de a vizita rude şi prieteni, oricine poate găsi rute eficiente către destinaţii din Italia, Spania, Belgia, Germania sau Regatul Unit de pe mai multe aeroporturi, precum cele din Bacău, Târgu-Mureş, Craiova, Suceava, Constanţa, Satu Mare, Timişoara şi Sibiu. Wizz Air oferă zboruri şi către Franţa, Austria, Danemarca, Norvegia, Elveţia sau Olanda de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi.
 
Mai mult, pentru a se asigura că pasagerii şi echipajul zboară în condiţii de siguranţă şi fără griji, Wizz Air a implementat protocoale de siguranţă, pe lângă sistemul de ventilare eficient deja instalat în aeronave. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul curat să circule în permanenţă.
 
Wizz Air oferă călătorilor şi o opţiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecţie. Astfel, aceştia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările