Lidl inaugurează un nou magazin şi angajează urgent personal. Ce produse vor avea preţuri promoţionale

Lidl inaugurează un nou magazin şi angajează urgent personal. Ce produse vor avea preţuri promoţionale

Lidl continuă investiţiile în România prin deschiderea unui magazin nou, pe data de 19 septembrie. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

Noua unitate din Timişoara, situată pe Bulevardul Eroilor, Nr. 38, are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m² şi dispune de 114 de locuri de parcare. Orarul de funcţionare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 şi 22:00, iar duminică între 08:00 şi 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.
 
Procesul de execuţie a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficienţă energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie. 
 
Deschiderea unităţii din localitatea Timişoara îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 19 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele. 
 
Inaugurarea noului magazin din Timişoara continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente, prin acţiuni simple şi sustenabile. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: