La Cocoşatu' a deschis al doilea restaurant în Bucureşti

La Cocoşatu' a deschis al doilea restaurant în Bucureşti

Patronii La Cocoşatu’ au decis să deschidă un al doilea restaurant în Bucureşti, în zona Kiseleff, în urma unei investiţii de 150.000 de euro, localul având o capacitate de 120 de locuri, a informat compania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia din strada Clucerului a noului restaurant, care a inclus amenajări interioare şi de utilare a bucătăriei, va fi amortizată într-un timp relativ scurt, având în vedere că administratorii estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an după primul an de activitate.
 
”Sperăm ca şi acest restaurant să fie pe placul clienţilor noştri şi îi asigurăm că vor regăsi aici aceleaşi preparate gustoase pe care le pregătim de 25 de ani”, au declarat Florin şi George Oiţa, acţionarii grupului La Cocosatu’.
 
Deschis în 2019, La Cocosatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocosatu’, după restaurantul La Cocosatu’ Băneasa, deschis în 1993. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat în perioada 2016-2017, în urma unor investiţii in valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spaţiilor interioare şi exterioare ale restaurantului, precum şi modernizarea şi utilarea bucătăriei.
 
Recent însă, restaurantul La Cocosatu’ din Băneasa a fost înschis temorar, după ce inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit nereguli privind igiena. Inspectorii au aplicat aici o amendă 20.000 de lei şi au confiscat 52 de kilograme de diverse produse inclusiv ciorbă. Inspectorii au constatat că la Cocoşatu existau în bucătărie scule profesionale, iar mare parte din alimente erau etichetate. „Problema aici este de administrare. Practic, angajaţii nu făceau curăţenie în bucătăria restaurantului", au afirmat reprezentanţii  ANPC, precizând însă că restaurantul va fi redeschis imediat ce se vor remedia problemele.
 
Restaurantul din Băneasa a fost redeschis la scurt timp după control.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: