Grupul francez Lapeyre închide producţia la fabrica de prelucrare a lemnului MTI Impex Ghimbav

Grupul francez Lapeyre închide producţia la fabrica de prelucrare a lemnului MTI Impex Ghimbav

MTI Impex este prezentă pe piaţa românească din anul 2007

Compania SC MTI Impex SRL anunţă sistarea, începând din data de 30 iunie 2016, a activităţii fabricii de prelucrare a lemnului din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Decizia este luată de către grupul francez Lapeyre, din care compania MTI Impex face parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În urma unor atente analize interne, economice şi organizaţionale, Lapeyre Group a decis să-şi concentreze operaţiunile şi activităţile doar pe piaţa franceză. În acest sens vine şi hotărârea de a renunţa la activitatea de producţie la nivel local“, se arată într-un comunicat al MTI Impex.

Anul viitor ar fi împlinit 10 ani

Prezentă pe piaţa din România încă din anul 2007 că parte a grupului francez Lapeyre, MTI Impex SRL produce şi livrează materiale şi subansamble din lemn pentru amenajări interioare, precum uşi şi scări de interior, uşi de exterior sau panouri din lemn.

„Până la momentul închiderii definitive a fabricii, toate obligaţiile asumate de societate vor fi onorate în termenul stabilit cu furnizorii. De asemenea, activitatea de producţie a MTI Impex va continuă până la livrarea tuturor comenzilor contractate“, precizeazăp compania.

Disponibilizaţii primesc salarii compensatorii

„Cei 120 de angajaţi ai companiei care au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată vor primi salarii compensatorii şi, de asemenea, vor beneficia de un program de susţinere şi consiliere pentru găsirea unui alt loc de muncă în cel mai scurt timp posibil“, menţionează Florin Costescu, directorul general al MTI Impex SRL.

Angajaţii MTI vor beneficia de un plan social prin care vor primi sprijin pentru a obţine un alt loc de muncă prin sesiuni de orientare şi reorientare profesională, cursuri de specializare cu certificare şi alte tipuri de suport, se mai arată în comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările