Free Now extinde serviciile oferite pasagerilor din România şi lansează flota Confort. Ce tarife vor plăti utilizatorii

Free Now extinde serviciile oferite pasagerilor din România şi lansează flota Confort. Ce tarife vor plăti utilizatorii

Free Now a lansat pentru prima dată în România o nouă flotă, Confort, care va permite pasagerilor să călătorească în condiţii mai bune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piaţa locală este singura din cadrul grupului care oferă în prezent acest serviciu. De acum, pasagerii pot comanda maşini mai noi sau premium din noua flotă, direct din aplicaţia de mobilitate FREE NOW, pentru călătorii mai confortabile. Una din zece curse comandate se desfăşoară deja prin opţiunea Confort, disponibilă pasagerilor din România de numai câteva zile, cererea de servicii de calitate fiind în creştere. 
 
Flota Confort poate fi accesată direct în aplicaţia FREE NOW, după selectarea destinaţiei de călătorie, opţiunea fiind afişată alături de Ride şi Taxi, accesibile clienţilor din România din 2019, odată cu lansarea FREE NOW în România. 
 
Noua flotă include maşini fabricate începând din 2017, dar şi modele precum Ford Mondeo, Opel Insignia, Skoda Superb, Honda Civic sau Peugeot 508 fabricate începând din 2012 sau Volvo, BMW, Audi, Mercedes fabricate începând din 2009. O călătorie cu maşini din flota Confort costă 2 lei/km şi 0,3 lei/minut.
 
„România este singura ţară din grupul FREE NOW care oferă o flotă dedicată pentru călătorii mai confortabile. Acesta este încă un pas pe care îl facem pentru a oferi cât mai multe servicii pasagerilor şi o calitate ridicată a opţiunilor de mobilitate, într-o singură aplicaţie. Aproximativ 30% dintre maşinile din platforma FREE NOW fac deja parte din flota Confort, iar 10% din cursele comandate se desfăşoară în prezent prin această opţiune.
 
Acum, pasagerii pot călători în condiţii mult mai bune, iar şoferii care investesc în maşini mai noi pot obţine venituri mai consistente, în condiţiile în care cererea de servicii de calitate este în creştere”, a declarat Anca Gherle , Senior Public Affairs Manager în cadrul FREE NOW.
 
Lansarea flotei Confort în România face parte din strategia grupului FREE NOW de a extinde permanent opţiunile de mobilitate pe care le oferă pasagerilor din toate ţările în care operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia. În acest an, grupul a încheiat o serie de noi parteneriate la nivel european, care permit pasagerilor să utilizeze biciclete, trotinete, scutere şi servicii de carsharing. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările