Ford a început producţia noului motor EcoBoost de 1,5 litri la Craiova

Ford a început producţia noului motor EcoBoost de 1,5 litri la Craiova

Uzina de motoare de la Craiova are în prezent aproximativ 1.000 de angajaţi, care lucrează în două şi trei schimburi FOTO Ford România

Ford România a început astăzi producţia de serie a noului motor EcoBoost de 1,5 litri la uzina din Craiova, propulsor care va fi livrat mai întâi pe piaţa chineză.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Motorul ecoBoost de 1,5 litri este al doilea motor construit la uzina de motoare din Craiova, în care Ford a investit peste 230 de milioane de euro, precedentul fiind EcoBoost de 1 litru, lansat în producţie acum un an.
 
Noul motor va fi livrat mai întâi pe piaţa chineză pe noul Ford Mondeo şi ulterior va echipa modelul Fusion în America de Nord în cursul acestui an, respectiv noul Mondeo în Europa.
 
Uzina de motoare de la Craiova are în prezent aproximativ 1.000 de angajaţi, care lucrează în două şi trei schimburi. Constructorul auto american produce la Craiova şi autovehiculul B-Max.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările