Cum a ajuns un inginer de aeronave să facă 14 milioane de euro pe an amenajând casele altora

Cum a ajuns un inginer de aeronave să facă 14 milioane de euro pe an amenajând casele altora

Când vrei să-ţi renovezi apartamentul, te gândeşti la un buget, cauţi materiale şi un meşter. Pare relativ simplu, dar când începi să iei magazinele la pas mai pierzi din elan. Dar cum ar fi dacă ar exista şi o variantă mai simplă, de la A la Z?

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragoş Bonea, fondatorul Delta Studio, este unul dintre antreprenorii care au înţeles că amenajarea unui apartament nu înseamnă doar parchet, gresie, faianţă şi obiecte sanitare. Aşa că a dat o altă dimensiune renovării şi acum obţine venituri de peste 14 milioane de euro din vânzarea de concepte de amenajări interi­oare, incluzând toate materialele şi obi­ec­tele de design necesare unui spaţiu de locuit sau de birouri. Vă întrebaţi cine ar da bani pe renovări la cheie?

REŢETA SPANIOLĂ. Inginer de aeronave de profesie, Dragoş Bonea este o prezenţă activă în piaţa decoraţiunilor interioare de peste două decenii. Aventura sa antre­prenorială a început în 1996, an în care „am avut de ales între a pleca din ţară şi a deschide o afacere“, după cum mărturi­seşte el acum. Terminase facultatea de aeronave în 1992 şi era angajat ca inginer într-un institut de cercetare, cu un salariu ce era echivalentul a 50 de dolari. Pentru comparaţie, avea prieteni din copilărie, fără studii superioare, care câştigau în acea vreme mii de dolari. Iar afacerea lor era cât se poate de simplă: „Aduceau ma­şini din Germania şi le vindeau aici“.

Citiţi continuarea articolului pe www.newmoney.ro

citeste totul despre: