Blue Air lansează noi zboruri zilnice, la preţuri de la 30 de euro

Blue Air lansează noi zboruri zilnice, la preţuri de la 30 de euro

Foto Mediafax

Operatorul aerian Blue Air a anunţat joi lansarea unor noi zboruri zilnice, la preţuri pornind de la 29,99 euri/segment, zborurile fiind deja disponibile pentru rezervare pe flyblueair.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Blue Air introduce in Orarul de Vara 2021 noua ruta Bucuresti – Frankfurt si anunta ca va opera zboruri zilnice catre aceasta destinatie-cheie pentru segmentul de business travel incepând cu 28 martie 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe flyblueair.com, iar preturile pornesc de la 29.99 euro / segmen”, a informat compania.
 
Astfel, în cadrul Orarului de Vara 2021 (28 martie – 30 octombrie), Blue Air va opera servicii zilnice pe ruta Bucuresti – Frankfurt, conform următorului program:
 
In zilele de luni, marti, joi, sambata
Bucuresti 19:00 - Frankfurt 20:30   
Frankfurt 21:20 - Bucuresti 00:45
    
In zilele de miercuri, vineri, duminica
 
Bucuresti 07:10 - Frankfurt 08:40  
Frankfurt 09:30 - Bucuresti 12:55
    
Ore locale
 
Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost - Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.
 
Cu o echipa formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările