VIDEO Tania Popa şi Monica Davidescu, faţă-n faţă la Adevărul Live

Tania Popa şi Monica Davidescu, faţă-n faţă la Adevărul Live 

Actriţele Monica Davidescu şi Tania Popa, protagoniste în spectacolul "Boeing Boeing", care va avea o nouă reprezentaţie la Teatrul de Vară Herăstrău pe 21 iulie, se întâlnesc faţă în faţă la Adevărul Live.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
"Boeing Boeing" este spectacolul fenomen ce a stârnit râsetele copioase în întreaga lume, deţinând un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial. Şi în România se bucură de un succes răsunator. 
 
Arhitectul Bernard (Bogdan Stanoevici) este un burlac convins şi un playboy veritabil care îşi trăieste viaţa în compania a trei stewardese superbe (Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc), dar care nu au habar una de cealaltă. Când acestea ajung în acelaşi timp, în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă, lucrurile se complică. Aici intervin iscusinţa menajerei Berta (Maria Buză) şi timiditatea prietenului de la ţară, Robert (Lucian Ghimisi). 
 
Cele două "stewardese", Tania Popa şi Monica Davidescu, se vor afla în studioul Adevărul Live, de la ora 14.00 şi vor aduce comedia şi zâmbetele tonice în platou.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările