Ross din "Prietenii tai" crede ca o iubita i-ar afecta cariera

David Schwimmer simte ca celebritatea pe care i-a adus-o serialul "Prietenii tai" nu ii este de ajuns. Vrea mai mult, vrea sa apara in filme, cel putin asa a lasat sa se inteleaga la conferinta de

David Schwimmer simte ca celebritatea pe care i-a adus-o serialul "Prietenii tai" nu ii este de ajuns. Vrea mai mult, vrea sa apara in filme, cel putin asa a lasat sa se inteleaga la conferinta de presa care a avut loc la New York, cand David a iesit in cele din urma in teren deschis cu jurnalistii. In urma acestei "actiuni", despre star au mai fost dezvaluite o serie de lucruri. Astfel, David declara ca nu are o prietena in momentul de fata, ca a mai iesit cu "cateva" domnisoare in ultimele trei luni, dar e obsedat de munca lui. "Viata mea sociala este la pamant, dar eu am ales sa fie asa, pentru a ma putea concentra numai asupra carierei mele", spune David. Ziaristii si-au amintit insa cu repreziciune ca viata lui David nu a fost intotdeauna asa: "Spuneai ca in liceu erai un ratat si ca nu ai vorbit cu o fata pana in ultimul an. Acum esti un sex-simbol. Cum comentezi?" David raspunde ca nu s-a impacat cu acea perioada tulburata nici acum, insa ii asigura pe cei nu neaparat chipesi, dar cu simtul umorului si sufletisti ca sunt destul de atragatori, lasand sa se inteleaga ca asta ar fi si reteta pe care el insusi a urmat-o. Daca el nu se considera un sex-simbol, nu poate nega faptul ca este un norocos pentru ca a avut sansa de a saruta o frumoasa ca Jennifer Aniston (Rachel, din acelasi serial). "Este o slujba ca oricare alta. Realitatea este ca eu si Jennifer putem sa ne facem slujba asta bine pentru ca suntem prieteni foarte buni. Dar la sfarsitul zilei, Jennifer se duce acasa la sotul ei si eu ma duc acasa sa citesc o revista", spune David.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările