Mark Galeotti şi Marian Voicu, în dialog despre „Hai să vorbim despre Putin!” şi „O scurtă istorie a Rusiei”

Mark Galeotti şi Marian Voicu, în dialog despre „Hai să vorbim despre Putin!” şi „O scurtă istorie a Rusiei”

Mark Galeotti şi Marian Voicu discută marţi despre Rusia lui Putin

Marţi, 20 aprilie, de la ora 19.30, are loc o întâlnire Humanitas live online cu istoricul britanic Mark Galeotti, expert în istoria modernă, politica şi securitatea Rusiei, şi jurnalistul Marian Voicu despre volumele „Hai să vorbim despre Putin! Ce nu înţelege Occidentul” şi „O scurtă istorie a Rusiei. De la cneazul Rurik la Vladimir Putin”, apărute în colecţia Istorie a Editurii Humanitas.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas şi pe Humanitas YouTube. Înregistrarea audio va fi ulterior disponibilă pe Humanitas SoundCloud.

Istoricul şi analistul Mark Galeotti este una dintre cele mai autorizate voci în domeniul politicii şi securi­tăţii Rusiei. Este profesor onorific la University College London şi a predat istorie la Robinson College, Cambridge. A publicat peste 20 de volume despre Rusia, care s-au bucurat de un mare succes. Semnează cu regularitate articole pentru publicaţii prestigioase şi scrie pe propriul blog, In Moscow’s Shadows.

Marian Voicu lucrează de peste 20 de ani în televiziune şi radio, ca moderator şi producător. Timp de zece ani a realizat documentare pentru TVR despre comunităţile româneşti – de la istroromâni şi aromâni până la românii de peste Bug şi cei din Federaţia Rusă. Este primul jurnalist român care a filmat în Sudan, Uganda şi Siberia. Între 2008 şi 2010 a realizat Interviurile Europa FM. A primit mai multe premii naţionale şi internaţionale, cel mai recent fiind Medalia de aur din partea Asociaţiei Corespondenţilor ONU (2015), pentru documentarul Exodul: O tragedie siriană.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările