VIDEO Festivalul de Film Anonimul şi-a desemnat câştigătorii

VIDEO Festivalul de Film Anonimul şi-a desemnat câştigătorii

Imagine din filmul "Maiorul/ The Major", regizat de Yuri Bykov

Lungmetrajul "Maiorul/ The Major", regizat de Yuri Bykov, a câştigat, aseară, marele trofeu la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul.

Ştiri pe aceeaşi temă

În afară de marele trofeu, premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de animaţie a fost acordat filmului "Tarazoo/ Scale", în regia lui Ramin Rahbar, iar premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune a fost atribuit peliculei "Tuns, ras şi frezat", în regia lui Bogdan Mureşanu, distincţia fiind decernată în prezenţa regizorului.

De asemenea, premiul Ovidiu Bose Paştină, oferit de Fundaţia Anonimul, a fost înmânat regizorului Gheorghe Preda pentru filmul "Vaca Finlandeză". A mai fost acordat un premiu special regizorului Daniel Sandu, pentru filmul "Vocea a doua".

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul s-a desfăşurat în perioada 9-18 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Retrospectiva Anonimul 10 va avea loc la Bucureşti, la Cinema Studio, în perioada 30 august - 1 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: