Stiri despre wes anderson

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Filme de Wes Anderson, François Ozon şi Naomi Kawase, în selecţia Cannes 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme de Wes Anderson, François Ozon şi Naomi Kawase, în selecţia Cannes 2020

  Lungmetraje semnate de Wes Anderson, François Ozon şi Naomi Kawase se numără între filmele selectate anul acesta de organizatorii Festivalului de la Cannes pentru a purta eticheta „Cannes 2020“ şi a fi prezentate în cadrul evenimentelor de gen ce vor avea loc în toamna acestui an.

 • TIFF Sibiu debutează miercuri cu „Insula câinilor”, de Wes Anderson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TIFF Sibiu debutează miercuri cu „Insula câinilor”, de Wes Anderson

  Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile astăzi, pe 20 iunie, pentru cel de-al 12-lea an consecutiv, la Sibiu. Insula câinilor/ Isle of Dogs, animaţia regizată de Wes Anderson, va da startul evenimentului miercuri seară, de la ora 22:00, în Piaţa Mare. Peste 40 de proiecţii sunt programate până duminică, 24 iunie, şi zeci de invitaţi vor fi prezenţi la întâlnirile cu publicul găzduite în 5 din cele 7 spaţii partenere.

 • Odă Europei Centrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Odă Europei Centrale

  NOSTALGIE Un spaţiu cultural în întregime imaginar, dar în acelaşi timp dureros de real din punct de vedere istoric, este reconstituit minuţios de americanul Wes Anderson în „Hotel Grand Budapest“, cu Ralph Fiennes în rolul personajului-cheie, recepţionerul Gustave H.

 • Berlinala, Hotel de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlinala, Hotel de lux

  Berlinala, competiţia care găzduieşte o mulţime de titluri memorabile, este un Hotel de Lux nu doar pentru că pasionatul şi talentatul Wes Anderson a filtrat cu pasiunea cinefilului de profesie peliculele, dar şi pentru că aici şi-au găsit locul filme dintre cele mai diverse.

Modifică Setările