Stiri despre vremea de florii

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va fi vremea de Florii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea de Florii

  Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

 • Vremea de Florii şi de Paşte: temperaturi de 20 de grade Celsius. Prognoză pe regiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea de Florii şi de Paşte: temperaturi de 20 de grade Celsius. Prognoză pe regiuni

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru două săptămâni (18 aprilie – 1 mai). Specialiştii precizează că vremea se va răci în toată ţara începând cu 19 aprilie, când maximele vor fi mai mici chiar şi cu 15 grade faţă de cele înregistrate pe 18 aprilie. Ulterior, acestea vor creşte din nou. În privinţa precipitaţiilor, ANM anunţă că acestea se vor semnala pe 19 aprilie, dar şi în intervalul 24 – 26 aprilie.

 • Prognoza meteo pe două săptămâni: cum va fi vremea de Florii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo pe două săptămâni: cum va fi vremea de Florii

  Până pe 13 aprilie vom avea parte de temperaturi maxime ce vor oscila între 12 şi 18 grade Celsius. Specialiştii au anunţat că în Moldova, valorile minime se vor apropia de pragul de îngheţ. De asemenea, în această perioadă sunt aşteptate ploi în aproape toată ţara.

 • METEO Vremea se mai răceşte în aprilie, iar în mai vom avea parte de ploi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  METEO Vremea se mai răceşte în aprilie, iar în mai vom avea parte de ploi

  În luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie. Specialiştii anunţă că luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Modifică Setările