Stiri despre victor ciobanu

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Victor Ciobanu s-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu s-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice

  Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a obţinut cel mai bun rezultat de până acum în lotul Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fiind debutant la cel mai mare eveniment sportiv de pe mapamond, sportivul de 28 de ani a ocupat un onorabil loc 5 după ce a înregistrat două victorii şi două înfrângeri, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: În Moldova nu există domenii în care să nu se folosească scheme off-shore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: În Moldova nu există domenii în care să nu se folosească scheme off-shore

  Analistul politic Victor Ciobanu consideră că în Republica Moldova nu există domeniu în care să nu se folosesc scheme off-shore. El susţine că din cauza acestora, în bugetul de stat nu vin banii de care ar trebui să beneficieze. Afirmaţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: Vizitele oficialilor de rang înalt demonstrează interesul faţă de situaţia politică din Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: Vizitele oficialilor de rang înalt demonstrează interesul faţă de situaţia politică din Moldova

  Vizitele vicepremierului rus, Dmitri Kozak, comisarului european pentru politica vecinătăţii şi negocieri de extindere, Johannes Hahn, şi directorului Oficiului pentru Europa de Est din cadrul Departamentului de Stat al SUA, Bradley Freden, la Chişinău, demonstrează că există un interes faţă de momentul politic actual, de crearea sau nu a coaliţiei de guvernare şi faţă de faptul cum vor evolua lucrurile, transmite IPN.

 • Luptătorul moldovean Victor Ciobanu a devenit campion european
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luptătorul moldovean Victor Ciobanu a devenit campion european

  Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit, la Bucureşti, campion european. Asta după ce l-a învins pe deţinătorul titlului mondial, rusul Serghei Emelin, în finala categoriei de greutate 60 kg, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: O coaliţie dintre PSRM şi Blocul ACUM deja este imposibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: O coaliţie dintre PSRM şi Blocul ACUM deja este imposibilă

  O coaliţie dintre Partidul Socialiştilor şi blocul ACUM deja este imposibilă după ce a fost făcută publică oferta PSRM. De această părere este analistul politic Victor Ciobanu. În opinia lui, unele puncte din oferta PSRM, de exemplu, cea legată de neutralitate, sunt constituţionale şi nu va constitui subiect pentru eventuale negocieri nici cu Partidul Democrat, transmite IPN.

 • Ce spun experţii despre o eventuală coaliţie între PSRM şi PDM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun experţii despre o eventuală coaliţie între PSRM şi PDM

  Situaţia în care s-au pomenit formaţiunile politice care au acces în Parlament este una deloc uşoară. În timp ce blocul ACUM este „curtat” de celelalte două partide – PDM şi PSRM, acestea din urmă vor trebui să se comporte prudent şi vor avea să răspundă în faţa alegătorului, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: Sistemul de pensii este în prag de faliment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: Sistemul de pensii este în prag de faliment

  Sistemul de pensii din Republica Moldova este în prag de faliment, pentru că numărul angajaţilor este insuficient pentru a întreţine populaţia care se află la pensie, a declarat analistul Victor Ciobanu în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la NTV Moldova, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: PAS şi PPDA sunt obligate să înainteze un singur candidat pentru Primăria Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: PAS şi PPDA sunt obligate să înainteze un singur candidat pentru Primăria Chişinău

  Pentru alegerile locale noi din municipiul Chişinău, Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Acţiune şi Solidaritate sunt obligate să înainteze un candidat comun pentru că separat aceste formaţiuni vor fi „devorate”. Această opinie aparţine analistului politic Victor Ciobanu şi a fost exprimată în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

 • Alexandru Slusari: Criticile europarlamentarilor constituie o ruşine pentru Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Slusari: Criticile europarlamentarilor constituie o ruşine pentru Moldova

  Criticile aduse guvernării de la Chişinău de către parlamentarii europeni constituie o ruşine pentru Republica Moldova. Totodată, acestea coincid în totalitate cu percepţia cetăţenilor moldoveni. Aceste opinii au fost exprimate în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

 • Victor Ciobanu: Frauda bancară poate fi estimată la 52 de miliarde de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciobanu: Frauda bancară poate fi estimată la 52 de miliarde de lei

  Frauda bancară care s-a produs în Republica Moldova poate fi estimată în totalitate la 52 de miliarde de lei. Declaraţia a fost făcută de analistul economic Victor Ciobanu în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

 • Întreprinderile de stat trebuie privatizate pentru că sunt nerentabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreprinderile de stat trebuie privatizate pentru că sunt nerentabile

  Experţii în economie consideră că întreprinderile de stat sunt neprofitabile şi urmează a fi privatizate, deşi sunt convinşi că procesul va fi lipsit de transparenţă. Declaraţiile în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

Modifică Setările