Stiri despre veronica roth

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Emoţii
FILIT. Album de festival (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţii FILIT. Album de festival (I)

  Ambiţios, gândit pe mai multe dimensiuni, FILIT Iaşi e un eşafodaj complex, o structură vie şi caldă creată pentru a produce şi a capta dialogul din inima literaturii: ediţia din 2018 înseamnă 300 de invitaţi - scriitori străini şi români, traducători, editori, manageri culturali, jurnalişti -, 150  de evenimente, 200 de voluntari.

 • Veronica Roth, autoarea seriei „Divergent”, la Filit: „Nu am înţeles de cât de multă smerenie aveam nevoie ca persoană”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veronica Roth, autoarea seriei „Divergent”, la Filit: „Nu am înţeles de cât de multă smerenie aveam nevoie ca persoană”

  Veronica Roth, autoarea seriei „Divergent”, a fost protagonista serii sâmbătă la Filit, unde a vorbit despre cât de important este scrisul pentru ea, în ce context a aflat că a devenit autor de best-seller, despre Cluj-Napoca, oraş în care soţul ei are rude, precum şi despre fericire. Gazda serii a fost scriitorul Iulian Tănase.

 • Jocuri darwiniste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocuri darwiniste

  O inedită luptă pentru supravieţuire, plasată într-o societate care aminteşte de multe lumi sumbre ale viitorului imaginate de-a lungul timpului, este redată în filmul „Divergent“, cu Shailene Woodley şi Kate Winslet.

Modifică Setările