Stiri despre valentin nicolau a murit

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De la pixeli la cântecul inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la pixeli la cântecul inimii

  Miercuri seara Televiziunea Română ṣi-a modificat obiṣnuitul program anost de prime time, de pe canalul 1, făcând loc difuzării teleplay-ului "Ultima haltă în Paradis", nominalizat la Premiile UNITER în 2002.

 • PAMFLET Fulguielile unei ierne geroase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PAMFLET Fulguielile unei ierne geroase

  P.S. la „Un triptic mereu amânat”. Rară performanţa transformării unei Aniversări glorioase într-o înmormântare cu dricul Primăriei.

 • La revedere, Valentin Nicolau!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La revedere, Valentin Nicolau!

  Numele domnului Valentin Nicolau este indisolubil legat de cel al editurii Nemira, iar Nemira înseamnă pentru sute de mii de cititori din ţara noastră fericirea în stare pură. Doar datorită acestei edituri iubitorii de science-fiction de la noi au reuşit să-şi creeze adevărate biblioteci,  cu sute de romane şi volume de povestiri ale celor mai importanţi scriitori SF din lume, dar şi din ţara noastră.

 • Valentin Nicolau, brutalitatea unei dispariţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentin Nicolau, brutalitatea unei dispariţii

  Valentin Nicolau. În ceas de noapte, prietenii i-au aflat  dispariţia şi, de atunci,  ne sunăm unii pe alţii pentru a ne consola reciproc. Ne suntem necesari şi, împreună, deplângem această moarte brutală. Fiecare şi-l aminteşte ieri, acum o lună, acum un an: o întâlnire cu el nu era niciodată neutră! Vitalitatea îi era contagioasă, iubirile şi conflictele-intense. Intimitatea cu el dispensă întotdeauna o lecţie de implicare în viaţă!

Modifică Setările