Stiri despre turnuri gemene

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Time-lapse 2004 - 2014: tributul unei naţiuni, după atacurile teroriste de la World Trade Center. Răni, dureri şi speranţe renăscute, în peste un milion de imagini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Time-lapse 2004 - 2014: tributul unei naţiuni, după atacurile teroriste de la World Trade Center. Răni, dureri şi speranţe renăscute, în peste un milion de imagini

  În urmă cu 13 ani, americanii primeau, probabil, cea mai dureroasă lovitură: turnurile World Trade Center, emblema New York-ului, au fost distruse într-un cumplit atac terorist. În memoria celor care şi-au pierdut viaţa atunci, a fost înfiinţat un muzeu şi a fost realizat şi un videoclip interesant, care cuprinde imagini surprinse în decursul ultimilor 10 ani şi prezintă renaşterea oraşului.

 • Istoria în timp real
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria în timp real

  De când mass-media transmit evenimentele în direct, s-a schimbat radical nu numai raportul nostru cu lumea, ci şi raportul nostru cu istoria. Cenzura ştirilor din comunism ne-a modificat percepţiile.

 • 11 septembrie: adepţii islamului demonstrează astăzi la Washington
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  11 septembrie: adepţii islamului demonstrează astăzi la Washington

  În ziua în care se împlinesc 12 ani de la cele mai sângeroase atentate teroriste din istorie, o organizaţie pentru musulmanii din SUA organizează un protest pentru a dezvălui „adevărul despre 11 septembrie” şi împotriva „propagandei media care a transformat cuvântul musulman în sinonim pentru terorist”. În replică, grupuri de motociclişti americani au anunţat că organizează „Marşul celor două milioane de motociclişti”, tot la Washington.

 • FOTO VIDEO 11 septembrie: 12 ani de la atacurile teroriste care au schimbat lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO 11 septembrie: 12 ani de la atacurile teroriste care au schimbat lumea

  Aproape 3.000 de vieţi s-au pierdut, iar alte 8.900 de persoane au fost rănite în cele patru atacuri teroriste coordonate de gruparea al-Qaeda la 11 septemrbie 2001. 12 ani mai târziu, peste 1.140 de persoane - printre care membri ai echipajelor de intervenţii care au salvat oameni din turnurile World Trade Center - au fost diagnosticate cu cancer din cauza expunerii la zona de impact.

 • VIDEO Conflicte în SUA: O moschee va fi construită în apropiere de locul Turnurilor Gemene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Conflicte în SUA: O moschee va fi construită în apropiere de locul Turnurilor Gemene

  Sute de demonstranţi înflăcăraţi, fluturând steagurile Americii, dar separaţi de poliţie în două grupuri, s-au strâns pe terenul unde va fi construit un centru islamic, chiar în apropiere de locul în care se aflau Turnurile Gemene prăbuşite la 11 septembrie 2001. Opozanţii scandau: "Nu vrem o moschee sub nicio formă!", în timp ce suporterii strigau: "Suntem împotriva rasismului!"

Modifică Setările