Stiri despre tulbure

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fenomen spectaculos în Delta Dunării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fenomen spectaculos în Delta Dunării

  Turiştii prezenţi pe Braţul Sulina în prima parte a lunii iulie au avut ocazia să admire un fenomen interesant. În timp ce apa de pe canalul navigabil Tulcea – Sulina (braţul de mijloc al Deltei) era tulbure, Dunărea Veche, care se intersectează cu navigabilul în trei puncte - Mila 18,7 (în dreptul localităţii Gorgova), Mila 13 (la intrarea în localitatea Crişan) şi Mila 8,5 - era limpede.

 • INFOGRAFIE Cum să comanzi vin ca un cunoscător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cum să comanzi vin ca un cunoscător

  Multora le place vinul, dar cu toate acestea se sfiesc să-şi satisfacă această plăcere de teamă că lipsa cunoştinţelor în domeniu îi vor face să pară nişte ageamii în prezenţa partenerei, la un restaurant mai deosebit, sau că se vor face de râs în faţa somelierului. Specialiştii în oenologie şi somelierii nu-i desconsideră însă pe cei dornici să pătrundă misterele acestei adevărate arte, cea a vinului.

 • Cutremurul a tulburat apa potabilă de la robinetele buzoienilor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cutremurul a tulburat apa potabilă de la robinetele buzoienilor VIDEO

  Cutremurul din zorii zilei a provocat nu numai spaimă, în rândul buzoienilor, ci şi probleme în alimentarea cu apă potabilă a oraşului. Imediat după seism, apa a început să curgă tulbure, la robinetele a peste jumătate dintre abonaţii serviciului de apă şi canalizare, din cauza unei concentraţii mari de rugină.