Stiri despre top licee

  191 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Topul celor mai bune licee din judeţul Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Topul celor mai bune licee din judeţul Cluj

  Primele trei licee din judeţul Cluj sunt: Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ şi Liceul Teoretic „Avram Iancu“.

 • Topul celor mai bune licee din judeţul Giurgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din judeţul Giurgiu

  În judeţul Giurgiu există douăsprezece licee, opt dintre ele în municipiu. Luând în considerare mai multe criterii, între care numărul elevilor olimpici, mediile de intrare pentru absolvenţii de gimnaziu sau rata de promovare a examenului de bacalaureat, primele trei locuri sunt ocupate de Colegiul Naţional "Ion Maiorescu". Liceul Teoretic "Tudor Vianu" şi Liceul Tehnologic "Dimitrie Bolintineanu"

 • Topul celor mai bune licee din Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din Dâmboviţa

  Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a întocmit, pentru "Adevărul", topul celor mai bune licee din Dâmboviţa. Podiumului este ocupat, în ordine descrescătoare, de Colegiile Naţionale „Ienăchiţă Văcărescu” şi "Constantin Carabella", ambele din Târgovişte şi Colegiul Naţional ‘’Nicolae Titulescu’’ din Pucioasa.

 • Topul celor mai bune licee din judeţul Călăraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din judeţul Călăraşi

  Elita liceelor călărăşene îşi aşteaptă bobocii. Cele mai bune şcoli din judeţ excelează la capitolul învăţământ şi au în palmares rezultate remarcabile. Copii excepţionali studiază la aceste şcoli şi au dus faima oraşului peste hotare, reuşind să se impună la cele mai dificile olimpiade şcolare.

 • FOTO  Topul celor mai bune licee din judeţul Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Topul celor mai bune licee din judeţul Olt

  Judeţul Olt s-a distins întotdeauna prin elevii săi, care învaţă în cadrul unor unităţi şcolare cu un personal ambiţios, dornic să-şi vadă reprezentanţii ajunşi la cele mai bune competiţii de profil din ţară şi din străinătate. Între liceele din judeţ se disting însă câteva unităţi de învăţământ preuniversitar care, în ultimii ani, au ieşit în evidenţă prin rezultatele elevilor săi. Municipiul Slatina domină acest "top" al liceelor la Olt.

 • Topul celor mai bune licee din Prahova: Colegiile Caragiale, Mihai Viteazul şi Cuza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din Prahova: Colegiile Caragiale, Mihai Viteazul şi Cuza

  O dată trecuţi de cel mai greu hop, examenele de la Evaluarea Naţională, absolvenţii de clasa a VIII-a din Prahova se pregătesc de admiterea la liceu. Opţiunile celor mai buni elevi din judeţ se îndreaptă, în fiecare an, către colegiile cu tradiţie şi performanţe din Ploieşti, „I.L. Caragiale“, „Mihai Viteazul“ şi „Al.I. Cuza“

 • FOTO Topul celor mai bune licee din Bihor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Topul celor mai bune licee din Bihor

  Profesori valoroşi, performanţă, tradiţie şi rezultate peste aşteptări. Cu asta se laudă primele trei liceele din Bihor. De-a lungul anilor au reuşit să menţină fanionul ridicat, iar elevii de ieri au devenit mândria de azi. Vă prezentăm primele trei licee din Bihor şi statistica performanţei ultimilor ani.

 • TOP 3 cele mai bune licee din judeţul Vâlcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOP 3 cele mai bune licee din judeţul Vâlcea

  Elevii cu note mari la Evaluarea Naţională “se bat” să prindă un loc la cele mai bune colegii din Râmnicu Vâlcea. Primul liceu în topul preferinţelor elevilor din Vâlce este Colegiul Naţional “Alexandru Lahovari’.  Pe locul 2 se clasează Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” iar, pe locul 3, Colegiu Naţional „Matei Basarab”.

 • ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din judetul Timiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din judetul Timiş

  În oraşul de pe Bega sunt mai multe şcoli cu rezultate foarte bune, cum ar fi Liceul „Nikolaus Lenau” sau Liceul „Carmen Sylva”, sau chiar în judeţ, cum ar fi Liceul „C. Brediceanu” din Lugoj, însă podiumul are doar trei locuri, iar statisticile dau rezultatul pe care îl vedeţi mai jos.

 • Topul celor mai bune licee din judeţul Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din judeţul Alba

  Rezultatele obţinute la învăţătură de elevi, performanţele la olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale, precum şi modul de implicare al profesorilor indică un top al celor mai bune licee din Alba format din: Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia şi Colegiul Naţional ”Lucian Blaga” din Sebeş.

 • Topul celor mai bune licee din judeţul Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din judeţul Mehedinţi

  De mai mulţi ani, între liceele de top din Drobeta Turnu Severin se numără Colegiul Naţional “Traian”,  Colegiul Naţional “Gheorghe Ţiţeica” şi Colegiul Naţional Pedagogic “Ştefan Odobleja”.

 • Topul celor mai bune licee din judeţul Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din judeţul Mureş

  Judeţul Mureş este catalogat judeţ de rang A atunci când vine vorba de învăţământul preuniversitar. Cu 41 de licee şi aproape 5.000 de absolvenţi în fiecare an, Mureşul poate fi considerat ca principalul furnizor de studenţi pentru universităţile din ţară, dar şi din străinătate.

 • Topul celor mai bune licee din Caraş-Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din Caraş-Severin

  Tradiţia unei performanţe în educaţie, după 1990, o deţin fără echivoc cele două licee fanion ale judeţului, fostele Licee de Matematică-Fizică din Reşiţa şi Caransbeş, cele mai căutate licee, dar şi o constantă prezenţă la concursurile naţionale şi chiar internaţionale.

 • ADMITERE LICEU 2013 Topul liceelor care au dat olimpicii pe ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ADMITERE LICEU 2013 Topul liceelor care au dat olimpicii pe ţară

  Ministerul Educaţiei a publicat lista elevilor medaliaţi la olimpiadele naţionale, tineri care vor reprezenta România la competiţiile internaţionale din această vară. Iată un Top 3 al liceelor de unde provin aceştia, pe materii de studiu.

 • S-a schimbat topul liceelor din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a schimbat topul liceelor din România

  Afişarea rezultatelor la examenul de Evaluare Naţională a adus noutăţi în topul liceelor din România. Un calcul făcut pe baza ultimei medii de admitere de anul acesta, indiferent de profil, arată că topul liceelor din ţară s-a schimbat. Bătălia se dă tot în Capitală, însă socotind după ultima medie de intrare, Colegiul Naţional Sfântul Sava nu mai este cel mai bun liceu din ţară. El a căzut pe locul doi fiind detronat de Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr (locul 3 anul trecut), unde în acest an, cea mai mică medie cu care s-a intrat a fost 9.63. Pe locul trei se află Liceul Mihai Viteazu (locul 2 anul trecut), unde în acest an cea mai mică notă de admitere a fost 9.57.

 • Topul celor mai bune licee din Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune licee din Alexandria

    Deşi promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului de anul acesta a fost foarte slabă în judeţ, de doar 13,3%, au existat licee în Alexandria cu procent destul de mare al promovabilităţii. Reporterii ADS Alexandria au alcătuit un top al celor mai bune licee din oraş.

 • BAC 2011 Topul liceelor din Caraș-Severin la a doua sesiune de bacalaureat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BAC 2011 Topul liceelor din Caraș-Severin la a doua sesiune de bacalaureat

  În urma sesiunii a doua a bacalaureatului, doar 18,55% dintre elevii cărășeni au reușit să obțină o medie peste 5, astfel că rezultatele nu îi prea încântă nici de această dată pe oficialii de la Inspecttoratul Școlar Caraș-Severin. Potrivit topului întocmit de aceștia, la liceele teoretice, “Traian Doda” din Caransebeș se plasează pe locul întâi.

 • TOPUL celor mai bune licee din România, după rezultatele repartizării din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOPUL celor mai bune licee din România, după rezultatele repartizării din acest an

  Marţi s-a făcut repartizarea computerizată în licee a absolvenţilor de clasa a VIII-a, în funcţie de opţiunile elevilor şi în ordinea descrescătoare a mediilor. Dintre cei 193.894 elevi care au depus opţiuni pentru admiterea la liceu, peste 2.000 de elevi au rămas nerepartizaţi, după ce au trecut prea puţine opţiuni în fişa de admitere.

 • CNVA în topul primelor 10 licee din România: 9.39 ultima medie de admitere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNVA în topul primelor 10 licee din România: 9.39 ultima medie de admitere

  Conform unei statistici realizate de Ministerul Educaţiei, Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti conduce în topul primelor zece licee din România, media ultimului admis fiind 9,60, urmat de colegiile naţionale "Mihai Viteazul" şi "Gheorghe Lazăr", ambele din Capitală, unde ultima medie este 9,52.